Bolig

Sponsoreret indhold

Det er en del af den store miiljøbølge, der skylder ind over os. At få energi via solceller er en moderne og voksende ting.

Hvad er solceller?

En solcelle bliver en mere og mere almindelig ting, og bruges generelt flere og flere steder. Der er tale om en diode, der kan omdanne modtagne lysenergi til elektrisk energi, der kan benyttes til en lang række andre formål i dagligdagen. Altså der skabes via solceller energi, der ikke belaster miljøet i produktionen.

På alle slags huse

Det giver den største fordel, at montere solcellepaneler på toppen af dit hus. Og det kan faktisk lade sig gøre på alle slags huse. Det kan du læse om på https://solcellepaneler.com/. Både hvis du bor i egen villa, hvis du bor i en ejendom med lejligheder, men også på en virksomhed, kan det uden de store udfordringer lade sig gøre at montere solceller. Selv på fritidshuse eller måske på landbrugs ejendomme er der god grund til at montere solceller. Det kræver blot et ledigt område.

En god investering

Det er en god investering at købe solceller. Det er det af flere grunde. Først og fremmest får du billigere strøm og dermed reduktion i dine udgifter. Desuden gør investeringen din bolig mere attraktiv, og du kan derfor få dine penge retur, når du på et tidspunkt skal sælge din bolig. Og så er det at benytte sig af energi fra solceller som bekendt godt for miljøet, som vi jo alle har et ansvar for. Med andre ord, der er mange fordele ved at benytte solceller.

Få forståelse inden du investere

Inden du investere i et solcelleanlæg er det en rigtig god ide, at få en forståelse for hvordan et anlæg fungerer. Ikke at du behøver være ekspert på området, men du er bedre rustede til din investering med en god baggrundsviden. Der er de seneste år kommet virkelig mange aktører på markedet, og mange er sultne for at få dig som kunde. Konkurrencen er stor, og du skal indhente tilbud fra flere aktører inden du træffer dig valg om leverandør.

Også om vinteren

Mange har den opfattelse, at man kun kan producere energi via sine solceller om sommeren. Men det er langt fra tilfældet. Der er ofte rigtig gode mulighed for at få meget energi ud af dit system også om vinteren. Og bor du et sted med specielle vejrforhold, som eksempelvis meget sne, findes der også løsninger på dette.

 

Find din perfekte lejebolig i København

Onsdag, 12 januar 2022 00:00

Annonce

 

Der er en uskreven konflikt til stede i Danmark. Den involverer to af vores flotteste og mest kendte byer, nemlig Århus og København. Konflikten er ikke synlig, men der er stadig en konkurrence imellem hvilken by, der er Danmarks flotteste og mest populære storby. Mange har forskellige meninger, som oftest er subjektivt forbundne med ens fortid. Men uanset om du er mest til København eller Århus, så kan du nemt udleve drømmen om at bo i én af byerne. Du kan nemlig finde din perfekte lejebolig online.

Århus er smilets by, men…

Du kan finde en lang række lejligheder til leje i København. På samme hjemmeside kan du også finde et udvalg af lejligheder i Århus, hvis du altså er på Århus siden af denne konkurrence. Hjemmesiden tillader heldigvis at filtrere ens søgning, så du kan sætte fuld fokus på din drømmeby. Udover et geografisk filter kan du også filtrere din søgning alt efter hvilket boligtype, som du drømmer om. Her kan du både vælge lejlighed, hus, byttebolig og værelse med roomies. 

 

Andre filtre lyder på pris, antal værelser og det totale areal. Alle disse filtre er lavet for at gøre din boligsøgning nem og overskuelig, så du hurtigt får skabt dig et overblik over dine muligheder. 

 

Platformen fungerer som en formidlingsside mellem interesserede lejere og udlejere. Med andre ord lægger udlejer deres lejeboliger ud på platformen, og når du ser din drømmebolig, så tager du direkte kontakt til udlejeren. Dermed er der ingen tredjepart involveret, hvilket blot gør det endnu nemmere at finde en lejebolig. Når først du har skabt kontakt kan du komme ud og se lejeboligen og stille alle de spørgsmål, som du ikke har fået svar på inde på hjemmesiden. Lever lejeboligen op til din forventning får du en kontrakt, og så fjernes lejeboligen fra hjemmesiden.

København har bare meget at byde på

Som Danmarks hovedstad har København en masse byliv og kultur at byde på. Udover den interessante historie finder du flot arkitektur, natur og spændende madoplevelser i byen. Der er altid mange kulturelle oplevelser at tage til, såsom festivaler, koncerter, udstillinger og meget mere. Det er en by som aldrig sover, så du får oplevelsen af storby på den lokale manér. 

 

Når først du er flyttet til byen kan nu nemt komme rundt med de mange cykelstier, som byen byder på. Det er en by med en stærk cykelkultur, så hvis du vil være lokal, så er en cykel din bedste mulighed for at blive det. Dermed kan du også opleve de hyggelige gader og stræder som byen har at byde på.

Udgivet: 12. januar 2022

Få hjælp til at holde hus og have

Fredag, 25 februar 2022 00:00

Dette er sponsoreret indhold 

Det kan være svært for rigtig mange at få tid til det hele. Langt de fleste har trods alt et meget krævende arbejde, som ofte betyder mange timer afsted på kontoret. Det er de færreste, som har meget tid og energi, når arbejdsdagen er ovre. Og derfor er det heller ikke altid, at der er tid til at tage sig af eget have og hus. Så hvorfor ikke få hjælp til nogle af disse arbejdsopgaver?

Få hjælp til haven

Det kan især være meget krævende at finde tid til at tage sig af sin have. Hvis man har en lidt mere kompliceret have, hvor der ikke kun er en plæne, men en masse blomster også, så kan det ofte tage meget tid at tage sig af denne. Samtidig er det ofte ikke, der er mest lyst til, efter en lang arbejdsdag.

Heldigvis er der i dag rigtig gode muligheder, for at få hjælp til at ordne denne have. Du kan for eksempel anvende professionelle havemænd, som kommer med jævne mellemrum, og tager sig af alting derude. Dermed har du en flot, pæn have, som du simpelthen kan nyde, uden at du selv lægger en masse arbejde i det. Så nemt er det.

På lignende vis kan du også anvenderensning af terrasse fliser. På den måde får du også din indkørsel, og din terrasse ordnet og sat i stand, før sommeren rigtigt går i gang. Det kan være meget dejligt, når der især ofte vokser ukrudt op mellem fliserne.

Ofte er det også meget billigere at gøre tingene på denne måde, end man umiddelbart skulle gå og tro. Desværre er der alt for mange der afholder sig fra at få hjælp, på denne måde, fordi de føler, at det er for dyrt. Men hvis du prøver at undersøge sagen, så vil du med garanti blive overrasket over hvor billigt det kan lade sig gøre, at få tingene bestilt for. .

Du kan også få rengøringshjælp

Du kan også vælge at få hjælp inde i selve huset gennem for eksempel rengøringshjælp og lignende. Det kan også være meget rart at få, da man dermed har et skinnende flot hjem.

Det er også meget dejligt, hvis man for eksempel har små børn i huset. Små børn har det med at rode rigtig meget, og derfor kan det hurtigt komme til at ligne en svinesti, når der er småbørn i hjemmet.

Slap af, når du er hjemme fra eventyret

Mandag, 10 januar 2022 00:00

Sponsoreret indhold

Indretning har en kæmpe betydning for dit hjem, og hvordan du har det i dine hjemlige omgivelser. Du kender sikkert følelsen af, at dit hjem er rodet og derfor bliver hovedet rodet. Det samme gælder, når din indretning er rodet, og det kan den sagtens være, uden du overhovedet ved det. Derfor bør du gennemgå din indretning på ny en gang i mellem, for at finde ud af hvad der virker, og hvad der slet ikke virker. 

Visualiser den overordnede stil

Når du skal indrette et hjem eller indrette på ny, så er det vigtigt at danne dig et overblik over, hvor du vil hen med din indretning. Derfor er det en rigtig god ide at lave en visionstavle. En visionstavle kan være fysisk eller virtuel. Det handler om at finde billeder, farver, ord osv. som kan beskrive, hvad din vision med din indretning er. Den er vigtigt, fordi sådan en tavle er med til hele tiden at holde dig på den rette vej, så du ikke ender med et forvirret og kaotisk resultat. En visionstavle er også et rigtig godt redskab til at finde inspiration, når man skal kigge efter f.eks. møbler. 

Farver

Farver har stor betydning for et rum. Hvis et rum bliver alt for hvidt, kan det føles koldt og måske endda hospitalsagtigt. Til gengæld kan et sammensurium af farver virke kaotisk og ubehageligt. Derfor er det en god ide at udvælge et farvetema til dit hjem. Du kan finde mange bud på farvetemaer og finde inspiration til at inkorporerer farverne online. Det kan f.eks. være en sindssygt lækker detalje, hvis man vælger nogle farvede gardiner

Valg af materialer

Materialer påvirker også stemningen i et rum. F.eks. passer hør godt ind i et strandhus, hvorimod velour ville blive for tungt at se på. Det er altid vigtigt at vælge materialer af god kvalitet. Derudover handler det også om ikke at overbruge et materiale. F.eks. kan en sofa af velour være et sindssygt lækkert statement piece, men hvis man så har gardiner af velour og puder af velour og stole af velour, så begynder det pludseligt at blive for meget. 

Statement pieces

Det er også vigtigt at have flere lag i indretningen. Det gør man f.eks. med statement pieces. Det kan f.eks. være en sofa eller nogle store lækre gardiner. Husk bare på ikke at glemme detaljerne - også de små - da det er dem, der binder rummet sammen. 

 

Overvejer du at sælge din bolig?

Mandag, 10 januar 2022 00:00

Sponsoreret indhold

Vi kender alle til at stå i situationen. Boligen ser pludselig helt anderledes ud. Dens fire vægge og tag udgør ikke længere blot det hjem, vi er så stolte af. Pludselig ser boligen gammel og trist ud, og vi begynder at overveje, om det er tid til et skift.

Her i artiklen finder du hjælp til denne situation. Det er sjældent den mest opløftende situation at skulle sige farvel til den gamle bolig ej heller at bevæge sig blandt boliglån og juridiske papirer. Her trænger man til at få en hjælpende hånd.

Boligen ligner ikke sig selv længere

En bygning er ikke bare en bygning. Bygningen står helt anderledes, om det er morgen eller aften. Den tager sig vidt forskelligt ud, alt efter hvordan vi kigger på den.

Efter mange lange og gode år i en bygning kan man begynde at se helt anderledes på den. Den er pludselig for stor. Den er for lille. Den er måske slet ikke jeres drømmebolig. Den gør jer ikke længere glade, når I kigger på den.

Her er det tid til at sælge jeres bolig. Sælg bolig på mange forskellige måder. Man kan stille sig ud til vejen og bare begynde at råbe kunderne op.

Medmindre hele nabolaget altid har beundret lige netop din bolig og bare ventet på, at I ville sælge bolig, kommer du nok ikke langt med blot at råbe højt. I stedet er der behov for, at du undersøger, hvordan man sælger en bolig. 

Tiden er inde til et boligskift

Når du søger online, vil du straks finde ud af, at du eller I slet ikke er de eneste, som står i denne prekære situation. Der er et hav af mennesker, som ønsker at sælge deres bolig.

Derfor finder I selvfølgelig også rig mulighed for at spørge jeres nye ejendomsmægler, hvordan I kommer bedst og klogest fra den ene bolig til den anden. Det klogeste og bedste er naturligvis, at I rykker fra a til b med penge på lommen og med drømmeboligen foran jer.

Hvordan man helt præcist rammer plet, er en umådelig svær disciplin. Heldigvis noget jeres nye ejendomsmægler er ekspert i. Ejendomsmægleren har rådgivet flere hundrede mennesker hen til deres drømmebolig.

En rådgivning, der foregår ved, at I sammen snakker om, hvad jeres situation er, og hvor I gerne vil ende op henne. Husk er være ærlige og gode i jeres kommunikation. Sådan finder den bedste bolig med jeres nye ejendomsmægler.

Sådan udnytter du din have bedst

Tirsdag, 26 oktober 2021 00:00

Sponsoreret indhold

En have er, for de fleste, et dejligt sted, hvor de kan nyde lange lyse sommerdage, enten ved at læse en god bog, eller ved at have familie og venner ovre til en grillaften. En have kan dog være mere end et fristed – det kan også være en ressource, der kan være med til at spare dig for mange penge, når det kommer til indkøb af bl.a. frugt og grønt, samt urter og blomster. I denne artikel giver vi dig et par gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af din have, så du både kan nyde den, men også udnytte den.

Tænk før du planter

Der findes utroligt mange smukke blomster og planter, som man kan udsmykke sin have med, og det er derfor fristende at købe stort ind og smide en masse frø i jorden. Det kan dog være en stor fordel for dig at slå koldt vand i blodet og tænke praktisk, inden du bare begynder at plante løs. Ved at have tænkt haven igennem og lagt en plan for hvad der skal plantes, og hvor, kan du være sikker på at få mest ud af din have.

Plant smart

Det er som sagt en fordel at tænke sin have igennem inden man planter, især hvis man gerne vil spare nogle penge andre steder. Ved at plante forskellige typer af grøntsager og frugter, kan man selvsagt spare penge på dette område. Man kan også plante krydderurter i haven og dermed også spare penge der. De fleste kendte krydderurter kan godt vokse i vores klima, så der er masser af forskellige urter du kan vælge imellem og tilføje til din have, så du kan gøre din madlavning ekstra lækker.

Sælg dit overskud

Hvis du er så heldig at have en rigtig stor have, så kan du, udover at spare penge, også tjene penge, på din have. Du kan plante strategisk, så du har mere end rigeligt til dig selv og samtidig har nok, til at du også kan tjene nogle penge på det. Hvis du bor på landet, kan du eventuelt bygge en lille hyggelig bod ud til vejen, hvor du kan sælge dine overskudsprodukter. Hvis du bor i byen, kan du med fordel lave en Facebook side, som du kan sælge alt dit overskud fra. Du kan også undersøge muligheden for at få en stand på det lokale marked, eller lave en aftaler med forskellige restauranter, der med glæde vil støtte lokalt.

Hvornår er omkodning af låse nødvendigt?

Fredag, 22 oktober 2021 00:00

Sponsoreret indhold

Der kan være mange tilfælde, hvor det er en god idé at få omkodet din lås. Det kan eksempelvis være, hvis du lige er flyttet ind i en ny bolig og vil være sikker på, at kun du har adgang til hjemmet. Det kan også være, at du har tabt dine nøgler og derfor gerne vil sikre dig, at ingen uvelkomne tropper op i dit hjem. Det kan også være, at du har været udsat for enten et tyveri eller indbrud og derfor gerne vil sikre dig, at ingen tyve kan komme ind fremadrettet. I alle disse tilfælde er omkodning af lås en god idé.

Hvornår er det nødvendigt at få omkodet sin lås?

Hvis du har tabt dine nøgler, eller fået dem stjålet, skal du have omkodet din lås inden for 24 timer. Hvis du ikke får gjort dette, risikerer du, at forsikringen ikke vil dække omkodningen eller de eventuelle stjålne genstande fra hjemmet. Derfor er det altid en god idé at kontakte en låsesmed ligeså snart du har fundet ud af, at dine nøgler er blevet tabt eller stjålet.

Hvem kan omkode min lås?

En autoriseret låsemed kan hjælpe dig med at omkode din lås. Der er altid en låsemed på vagt, så du kan få omkodet din lås døgnet rundt. Det kan give dig noget af trygheden tilbage, hvis du har fået stjålet eller tabt dine nøgler. Hvis du har været særligt uheldigt, og der har været indbrud eller tyveri i dit hjem, kan en omkodning af låsen også give dig følelsen af, at du er sikker igen. 

Hvis du flytter ind i en ny bolig

Hvis du lige har købt hus eller lejlighed, kan det også være en god idé at få omkodet låsen. På den måde sikrer du dig nemlig, at du er den eneste med nøgler til boligen. Du aner nemlig ikke, hvor mange nøgler de tidligere ejere egentlig har haft. Derfor ved du heller ikke, om nogen et eller andet sted skulle have en ekstranøgle til dit hjem. Når du vælger at omkode din lås, bliver du fri for alle disse bekymringer. I stedet kan du bare nyde din nye hjem.

Hvis du gerne vil udelukke en nøglebærer

Måske har du givet en nøgle til en person, som du ikke længere ønsker, skal have adgang til dit hjem. I så fald er det selvfølgelig nemmest at bede om at få nøglen tilbage. Men hvis det ikke lykkes, kan en omkodning af låsen være en god idé. Det gælder også, hvis du har en mistanke om, at vedkommende har fået lavet en kopi af din nøgle. Når du omkoder din lås, er du nemlig sikker på, at kun du har en nøgle til den.

Hvis du gerne vil have én nøgle til alle låse

I nogle hjem er der flere nøgler. Én til hoveddøren, én til bagdøren, én til garagen, én til postkassen og så videre. I sådanne tilfælde kan det nogle gange være rart at få omkodet alle låsene, så du i stedet kun skal have én nøgle. På den måde slipper du for at bære rundt på flere nøgler ad gangen. Eller skulle stå og prøve flere forskellige nøgler for at finde den rette.

Sponsoreret indhold

Har du et ønske om at købe en trampolin, er du næppe i tvivl om, at du har et hav af muligheder. Af denne grund kan det være svært at finde frem til den helt rette. I og med, at det kan virke vanskeligt, er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig model blandt udvalget.

Du skal derimod fokusere på at sætte dig godt ind i, hvad du har af behov og krav. Det er dog værd at tilføje, at det især er firkantede trampoliner, der hitter for tiden, og det er selvfølgelig ikke uden grund.

Tværtimod er der mange årsager til, at de firkantede varianter er blevet populære. Der er nemlig adskillige fordele forbundet med disse modeller. Derudover er flere og flere også begyndt at tage AirTracks til sig, såfremt de ønsker noget med mere længde, end en trampolin.

Giver en bedre hoppeoplevelse

Årsagen til, at man bør købe en firkantet trampolin er, at den giver en bedre hoppeoplevelsen. Fjedrene arbejder nemlig på en anden måde, end på en rund trampolin. Når du hopper på en rund trampolin, vil den trække dig ind mod midten, da fjedrene arbejder synkroniseret med hinanden.

Hvis man derimod hopper på en firkantet trampolin, arbejder de mere individuelt. Her vil der ikke være noget træk mod midten, ligesom dit hop ikke bliver blødgjort. Det sikrer ikke blot en højere stabilitet, men er også med til at give dig en bedre hoppeoplevelse.

Hertil er det selvfølgelig også værd at tilføje, at du får en ensartet hoppeoplevelse, uanset hvor på trampolinen du hopper. Af denne grund er det selvfølgelig altid en firkantet trampolin, der skal vælges, hvis den skal buges til springgymnastik.

Er nemmere at finde plads til

Det er naturligvis ikke relevant for alle, men har man en have med begrænset plads, er det relevant at vælge en trampolin, der er nem at finde plads til. I og med, at en firkantet trampolin er firkantet, er det muligt at finde plads til den i hjørnet af en græsplæne e.l.

Vælger du i stedet en rund trampolin, vil du opleve, at der er en del spildplads omkring den, som ikke kan bruges til noget. Hvis du har i sinde at købe en rektangulær trampolin, bør du desuden overveje at købe en variant, der kan graves ned i din græsplæne.

Derfor bør du vælge en nedgravet trampolin

Ikke alle trampoliner kan graves ned. Har du planer om dette, er det derfor vigtigt at vælge en model, der er egnet til dette. Er du i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg, bør det tilføjes, at der er rigtig mange fordele ved at vælge en model, der kan graves ned.

Er en trampolin gravet ned, er den ikke blot mere sikker. Det er også muligt at involvere den i flere lege, hvilket bl.a. kan involvere flere former for boldspil. Derudover vil den også virke mindre, når den er i gravet ned, da den ikke forstyrrer dit udsyn i din have.

Danske hjem invaderes af insekter i julen

Mandag, 14 december 2020 00:00

Lige nu vrimler det med hundredvis af biller, småfluer, bladlus, ørentvister, edderkopper og andre små insekter i danske hjem. De mange småkravl gemmer sig i juletræerne, men der er ingen grund til panik, mener ekspert.

Med eksklusive rettigheder fra Egmont har Dansk Plakatkunst stået på hovedet i Carla og Vilhelm Hansens arkiv og fundet en stribe originale håndtegnede akvareller og tegninger med Rasmus Klump og hans venner fra 50'erne. Nu udgives billederne på hjemmesiden 'danskplakatkunst'.