Bolig

FÅ HJÆLP TIL STØVET: Robotterne er for alvor blevet en del af vores hverdag, og vi nyder godt af de mange nye muligheder, som de giver os – især i forbindelse med rengøring. Robotstøvsugere er steget voldsomt i popularitet de seneste par år, og markedet er fyldt med valgmuligheder. Men hvordan vælger man den rigtige? Witt A/S har lavet en guide, der letter udvælgelsesprocessen.

Få jord under neglene – det afstresser

Tirsdag, 03 april 2018 00:00

GÅ MED I LUNDEN: Havesæsonen står for døren, og forude venter timer med græsslåmaskine, skovl og jord under neglene - og heldigvis for det! Havearbejde er nemlig sundt for både krop og sjæl. Sådan lyder det fra professor Bente Klarlund Pedersen, der sammen med Haveselskabet er dykket ned i videnskabens undersøgelser af havens helbredende virkning.

Vinterklargøring af haven

Torsdag, 30 november 2017 00:00

AAGES HAVE: Vores haveekspert, Aage Krogsdam, har solgt sit hus i Ølstykke og er flyttet til en større grund. Her følger hans tips til, hvordan man gør sin have vinterklar, så den overlever frosten.

Havebassinet skal gøres vinterklart

Torsdag, 23 november 2017 00:00

AAGES HAVE: Vinteren står for døren, og haven skal gøres vinterklar – hvilket inkluderer det flotte havebassin. Her er haveeksperten Aage Krogsdams tips til, hvordan havebassin og fisk kan overleve frostgraderne

ENERGI: Med en luft-til-luft varmepumpe får du både frisk- og varm luft i boligen og mere luft i økonomien – men det er nu ikke derfor, at det hedder en luft-til-luft varmepumpe.

5 tips: nyt badeværelse på budget

Tirsdag, 24 oktober 2017 00:00

RENOVERING: Alle drømmer om et nyrenoveret, flot og elegant badeværelse. Og det er til at forstå: et nyt badeværelse forbedrer velværen og kan tilmed øge ejendomsværdien for dit hjem.

Krav til dit arbejdstøj også derhjemme

Fredag, 29 september 2017 00:00

AAGES SOMMERHUS: Her i august startede et nyt kapitel i vores liv. Vi solgte huset i Ølstykke og er gået i gang med at renoverer Mariannes sommerhus i Hornsherred. Her kan vi bo hele året. Renoveringen omfatter nye vinduer i havestue, samt nyt gulv og loft i stue samt tapetsering i udestue og stue. Dertil kommer at vi er i gang med at indrettet en tilbygning på cirka 4o kvadratmeter med soveværelse, badeværelse og kontor.

Tre tips til nyt badeværelse på budget

Fredag, 29 september 2017 00:00

RENOVERING: Mange drømmer om et nyrenoveret, flot og elegant badeværelse. Og det er til at forstå: et nyt badeværelse forbedrer velværen og kan tilmed øge ejendomsværdien for dit hjem.

Nu skal du måle radon i din bolig

Tirsdag, 05 september 2017 00:00

INDEKLIMA: Radon er en gas, der findes næsten overalt i den danske undergrund, og som kan trænge op i din bolig. Gasarten kan hverken ses eller lugtes, hvilket gør den til lidt af en usynlig dræber, da den give dig kræft.