Bolig

Indret den lækreste stue med disse tips

Onsdag, 10 oktober 2018 00:00

Man bruger gerne mange timer i stuen, og det er her, familien samles. Det kan enten være for at lave lektier, spise aftensmad eller se en fredagsfilm sammen, og netop derfor skal stuen også kunne rumme enormt meget forskelligt. Her får du derfor nogle tips til, hvordan du indretter en lækker stue, der kan det hele.

Er du en af de mange danskere, der betaler et abonnement månedligt til et fitnesscenter, de aldrig kommer i? Måske er det tid til at finde alternative og nemmere løsninger, så du får den motion, du skal have.

Trænger haven til en opgradering?

Søndag, 07 oktober 2018 00:00

Selvom havesæsonen lakker mod enden, betyder det ikke, at du bør glemme alt om din have før til næste år. For hvis du går og pønser på at give din have en større opgradering, er det en god ide at være ude i god tid. Og når du alligevel snart begynder at opholde dig mere indenfor, kan du ligeså godt bruge tiden på at forberede dig på næste års sæson.

Hvert år vælger mange unge at finde en roommate, når de skal flytte hjemmefra. Det er lettere at finde en større bolig, og det er ofte billigere. Når man flytter sammen med nogen, er der dog en række faldgruber, man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at undgå sure miner og diskussioner.

Vi glemmer elektronikken, når vi gør rent

Søndag, 16 september 2018 00:00

Vi ved, hvordan man gør rent – eller gør vi? Nye gadgets som fx mobiltelefoner, tablets og derudover børnenes legetøj udfordrer de støvede rengøringsvaner, som derfor ikke altid sikrer den bedste sundhed i en moderne livsstil.

Sådan er køkkentendenserne i 2018

Tirsdag, 04 september 2018 00:00

Er du ved at bygge hus eller er du blot på udkig efter en erstatning til dit gamle køkken? I så fald kan du i denne artikel læse om køkkentendenserne i 2018. Vi kommer ind på de ting, som gør et køkken moderne i dag og hjælper dig til at komme lidt længere i beslutningstagningen om, hvilket køkken som du skal vælge.

For mange nye studerende betyder studiestart også, at de skal flytte hjemmefra. Der er dog mange praktiske ting, som skal falde på plads, inden man rigtigt kan gå i gang med at koncentrere sig om studielivet.

Hop i haven til sommer

Onsdag, 08 august 2018 00:00

Det er sommer, himlen er blå, og solen skinner. De varme temperaturer er vendt tilbage, så hvorfor ikke nyde at man kan bruge tiden udenfor i den friske luft?

Vind kampen mod havens skadedyr uden kemi

Mandag, 06 august 2018 00:00

Når havens skadedyr skal bekæmpes, behøver man ikke at anvende sprøjtegifte. Gør i stedet som de danske gartnere og kom skadedyrene til livs med nyttedyr.

Lad boligjagten begynde

Mandag, 30 juli 2018 00:00

Nye studerende leder efter bolig, men jagten efter det perfekte hjem er ikke altid let. Efterspørgslen er stor, men udvalget er begrænset.