Bolig

Havearbejde er bedre end yoga og sex

Mandag, 23 juli 2018 00:00

Havearbejde har en meget gavnlig effekt på europæernes velbefindende. Faktisk er det lige så tilfredsstillende som yoga og sex. Det mener flere adspurgte i en ny undersøgelse foretaget af Fiskars.

Danskerne køber mere design

Mandag, 23 juli 2018 00:00

Vi lever i et forbrugersamfund, hvor vi går mere op i livsstil og forbruger mere med tiden.

Højsæsonen for jagten efter lejeboliger bliver snart skudt i gang, hvilket betyder, at svindlere kommer frem fra deres skjul i håb om at snyde penge ud af boligsøgende. Med nogle få råd i baghovedet kan man dog undgå at ryge i kløerne på disse tricktyve.

Den nye urtehave

Torsdag, 05 juli 2018 00:00

Her i foråret har Fritidsmagasinets haveekspert Aage Krogsdam haft travlt med at anlægge den nye urtehave og få rejst et drivhus. Samtidig er blomsterhaven blevet renoveret helt fra bunden. Han er næsten i mål, men der er stadig småting, der skal ændres. Det ser dog rimeligt ud her midt juni - trods tørken – for han har vandet løbende.

Gør rengøring sjovt for hele familien

Tirsdag, 03 juli 2018 00:00

Det er de færreste af os, som synes rengøring er sjovt, men det er som om, at det bliver lidt ekstra træls om sommeren. Rengøring behøver dog slet ikke at være så kedeligt – og du kan sagtens gøre det sammen med dine børn. Electrolux har sammen med husholdningseksperten Ann-Alicia Thunbo Ilskov fra bloggen Husmoderen.dk samlet 6 gode tips til, hvordan du kan gøre sommerrengøringen til en leg for hele familien.

Souvenirs hører ferien til. Men det er ikke alle genstande, som er lige gode at tage med hjem fra en tur sydpå. Eksempelvis skal man være meget varsom med at bringe flora hjem til udplantning - sygdomme og skadedyr kan nemlig gemme sig i bagagen.

UNDGÅ UBUDNE GÆSTER: Sommeren er højsæson for indbrud, men med nogle små forbedringer kan du dog indbrudssikre din bolig og undgå ubudne gæster, mens du er ude at rejse.

GRØNNE FINGRE: Hvert år må omkring 8000 danskere med grønne fingre en tur forbi skadestuen på grund af havearbejdet. Når man bevæger sig ud i haven, er der derfor god grund til at være påpasselig.

Nye lejere i haven

Mandag, 07 maj 2018 00:00

SOMMER I HAVEN: For Fritidsmagasinets haveekspert, Aage Krogsdam, betyder sommertid masser af udetid. Der skal luges, klippes og anlægges en køkkenhave.

GRØNNE FINGRE OG GRØNTSAGER: Fritidsmagasinets haveekspert, Aage Krogsdam, fortæller her om, hvordan man gør et drivhus klar til forår og sommer.