Weber grill og god mad

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Webergrill er sagen for mange. Webergrill er sagen for mange. Foto: Lindhardt og Ringhof.

GOD BOG: Hvis man vil være en rigtig grillmester, så er bogen om grill på Weber lige sagen.

"Webers Grillbibel" er let tilgængelig for alle, der ønsker at styrke deres færdigheder med at lave mad ude og som ønsker at udvide repertoiret, så det bliver til lidt mere end blot pølser og bøffer.

Bogen gør op med de traditionnelle normer indenfor grill, for man kan sagtens lave god grillmad af grøntsager og frugt ud over de traditionelle råvarer. Den er fint inddelt i kategorier, så man hurtigt kan finde den rigtige grillteknik og lækre opskrifter på svin, fjerkræ, lam, oksekød, skaldyr, fisk, desserter og grøntsager.

Opbygningen af grillbogen er nærmest som en manual med trin-for-trin fotos, der guider den kommende grillmester gennem håndteringen af råvarerne.

Det er den professionelle Weber-kok Jamie Purviance, der har udarbejdet opskrifterne.

"Webers Grillbibel" er allerede blevet en bestseller i USA, Frankrig, Tyskland, England, Spanien, Italien, Syd Afrika, Holland, Tjekkiet, Polen og Rusland og er indtil nu solgt i over 1,6 mio. eksemplarer over hele verden.

Grillbiblen har flere en 160 lækre opskrifter, der alle kan laves på gas- eller kulgrill. Flere end tusind trin-for-trin billeder gør det hele muligt.

Bogen udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 3. november 2014 og kan sagtens være en gaveide til fars julegave. God appetit.

Senest ændret Fredag, 19 september 2014 11:57

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.