Ny storroman af Krefeld

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Savnet - det nyeste bind i serien om privatopdager Ravn. Savnet - det nyeste bind i serien om privatopdager Ravn. Foto: Lindhardt og Ringhof.

GOD BOG: Succesforfatteren Michael Katz Krefeld er netop udkommet med et nyt, selvstændigt bind "Savnet" i serien om privatopdageren Ravn. Bogen er allerede solgt til 19 lande.

For 25 år siden brød DDR fuldstændigt sammen, og den forhadte Berlin-mur væltet. I "Savnet" trækker en Stasi-agents onde handlinger i 1989 tråde op til i dag.

En ensom mand i Købehavn begår underslæb for at skaffe kapital til en rejse, der fører ham til et hemmeligt møde i Tysklands hovedstad.

Opdager Ravn bliver kontaktet af mandens søster Louise, og han opdager hurtigt, at der er flere enlige mænd, der er sporløst forsvundet i Berlin. De dukker op druknede og nøgne.

Gennem en nervepirrende jagt på gerningsmænd og sandhed, kommer fortidens rædsler til live, og Ravn er selv i fare under sine forsøg på at løse gåden. Der er tale om en klassisk kriminalroman i ordets bedste forstand.

Krefeld debuterede i 2007 med "Før stormen" og fik ved den lejlighed debutantprisen ved Krimimessen. "Sort sne falder" blev i 2012 kåret til årets danske krimi. I år er Michael Katz Krefeld nomineret til læsernes yndlingsforfatter med Martha-prisen.

"Savnet" udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof den 19. september 2014.

Senest ændret Fredag, 19 september 2014 12:22

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.