Sjove fodboldcitater

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bogen for alle, der kan lide fodbold og har humor. Bogen for alle, der kan lide fodbold og har humor. Foto: Lindhardt og Ringhof.

HUMOR: 150 af de absolut sjoveste fodboldcitater i dansk og international fodboldhistorie er, hvad læserne kan forvente af bogen "Screw down the expectations".

Det er forfatter og journalist Christian Mohr Boisen, der har jagtet rundt efter de mest mindeværdige citater. Et godt eksempel er Ebbe Skovdahls om statistik:

"Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste."

screw-down-the-expectationsDen gode Richard Møller Nielsen er naturligvis at finde mange steder i bogen, hvis titel faktisk er et af den store træners berømte citater:

"We must screw down the expectations. We have to change our tactic and play with long balls."

Hele Danmarks Ricardo havde det godt med medierne og sagde om nogle af dem:

"Bare fordi det har stået i formiddagsaviserne, er det ikke sikkert, at det ikke er sandt."

Fra EM-slutrunden i 1992 kom denne fra Flemming Povlsen:

"Selvfølgelig giver det noget at være i træningslejr. Når vi kommer i gang ovre i Sverige, skulle vi alle kunne holde til 90 minutter - 30 minutter mod England, 30 minutter mod Sverige og 30 minutter mod Frankrig." Som mange nok vil vide, så gik det jo ganske godt i 1992.

David Beckham kom men denne underfundige og lidt specielle bemærkning: "Mine forældre har altid været der for mig, siden jeg var syv år gammel." Man må håbe, at den ikke skal forstås bogstaveligt.

Bogen er den perfekte julegaveide til manden eller kvinden, der har alt, og den udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 30. oktober.

Senest ændret Søndag, 12 oktober 2014 12:50

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.