Bog om børn og skilsmisse

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Børn rammes ofte hårdt af forældrenes skilsmisse. Børn rammes ofte hårdt af forældrenes skilsmisse. Foto: Forlaget Turbine.

SPLITTET: Bogen om de lange arme er en fortælling om, hvad der sker med børn, når både mor og far rykker i skilsmissebarnet.

Kampen mellem forældrene forplanter sig ikke alene psykisk i barnet, men i denne bog også ved at armene bliver længere og længere.

Barnet tager i fortællingen tiltagende tilløb til at sige fra over for de voksne. Dette kommer nok til udtryk som uregerlighed, men bag barnets handlinger gemmer sig et usikkert og bekymret sind.

Bogen er en skilsmissefortælling om bekymringer og ensomhed, men også om håb, handling og om at føle sig genkendt i en anden. Vi oplever bogstaveligt talt familien i zoologisk have og hele vejen ind i Overpræsidiet. Og vi efterlades med fornemmelsen af, at lykken måske ikke altid findes inden for familiens fire vægge?

Dorte Lilmose har flere børebøger bag sig og har modtaget Undervisningsministeriets "Skriverprisen 2014" for børneromanen "Dræb eller dø" om afrikanske børnesoldater, som udkom ved TURBINE i maj 2014.

"Barnet med abearme" udkom hos TURBINE forlaget den 19. december 2014.

Senest ændret Fredag, 02 januar 2015 21:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.