Sygdom og livsrejse

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Signe Adams har skrevet en flot bog om sit liv. Signe Adams har skrevet en flot bog om sit liv. Foto: signeadams.dk.

SIGNE ADAMS: I en meget personlig beretning om en spirituel og fysisk rejse gennem livet, og om hvordan en alvorlig sygdom ændrer hendes liv, har den 60-årige Signe Adams fra Næstved udgivet sin første bog.

"Mit liv - min vej" læseren et indblik i og håb om, at det er muligt at komme videre med nye værdier og en anden tilgang til livet, når man lytter og tør tage ansvaret for sig selv, sin egen krop og dermed sit eget liv.

Fra Esbjerg og ud i verden

Rejsen starter i Esbjerg, hvor Signe Adams er født og opvokset. Gennem sit job som korrespondent i 22 år i udenrigstjenesten kommer hun allerede som ung ud i den store verden. Det fører til en lang række af store og små oplevelser som følge af den måde at leve og arbejde på.

Rejsen stopper fysisk, da hun i en moden alder stifter familie og får to børn. Samtidig er det her, at den spirituelle rejse for alvor tager. Hun har hidtil levet efter devisen, at man skal tænke på andre, før man tænker på sig selv.

Beskrivelsen af hendes sygdom udgør kun en lille del af bogen, idet det meste handler om hendes mange rejser og de mange års ophold i udlandet blandt andet i det tidligere Østtyskland, DDR, USA (to gange), Filippinerne og Sovjetunionen.

Læs mere på www.signeadams.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.