Camille en krimigåde i Paris

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En spændende krimi, der foregår i Paris - forviklinger og action. En spændende krimi, der foregår i Paris - forviklinger og action. Foto: Lindhardt og Ringhof.

KRIMI: Kriminalkommissær Camille Verhoeven arbejder i den franske hovedstad Paris, og en helt almindelig morgen udvikler sig katastrofalt.

Anne Forestier bliver brutalt overfaldet under et røveri hos en juveler, og kriminalkommissær Camille Verhoeven har en meget stor personlig interesse i sagen. Hun kender nemlig Anne, men det må politiet helst ikke få at vid, da hun gerne vil have ansvaret for efterforskningen. Røverne har bestemt ikke glemt Anne, og Camille vil gøre alt for at redde hende.

bog-camilleDerfor skjuler Camille Anne på landet i sin bolig, men de skruppelløse overfaldsmænd får færten af dem. Hvem lækker informationerne? Og hvad vil de Anne, der jo blot er et uskyldigt vidne?

"Camille" er den sidste bog i Pierre Lemaitres trilogi om Camille Verhoeven. Han er en mester i at lave plot og flette trådene sammen, hvilket tydeligt ses på anmeldelserne af krimien.

Bogen udkom den 21. maj 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.