Alle er vilde med One Direction

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
One Direction er utroligt populære, og i den nye bog kommer man helt tæt på drengene. One Direction er utroligt populære, og i den nye bog kommer man helt tæt på drengene. Foto: Forlaget Carlsen.

IDOLER: Hvis du også er helt vild med boybandet One Direction, så er deres bog om drengenes liv lige noget for dig.

Bogen hedder "One Direction - Bogen om os", og det er lige, hvad den handler om. Det er første gange nogensinde, at One Direction udsender deres helt egen og officielle selvbiografi om deres band, interesser, liv og musik.

One Direction - helt privat

Liam, Zayn, Harry, Niall, og Louis fortæller åbent om tiden før One Direction og ikke mindst om tiden fra One Directions begyndelse og til kometkarrieren. De har været hele den barske tur igennem - fra nervøs audition i X Factor til superhittet This Is Us. Bogen er interessant læsning, også selvom Zayn siden bogen udkom har forladt bandet.

Drengene, der mødte hinanden første gang til X Factor, har klaret sig flot, og har udsendt deres tredje album Midnight Memories. De har dermed for længst sat kritikerne til vægs - de er langt mere end en døgnflue.

one-direction-boyband-bogen-om-osBoybandet på landevejen

I bogen følger vi idolernes vej på landevejene til de mange, mange koncerter. Vi får at vide, hvad der inspirerer dem, vi hører om deres venskaber og hvad de forventer sig af fremtiden

"One Direction - Bogen om os" giver dermed også et fingerpeg om, hvad vi kan forvente os af tidens allerstørste og sejeste boyband.

Bogen er på hele 354 sider, der er fuld af flotte fotos, historier, noter og tegninger til de mange, mange 1D-fans i Danmark.

Bogen er udkommet på forlaget Carlsen.

Senest ændret Onsdag, 29 april 2015 06:26

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.