Flet dit hår og smil til verden

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Frække fletninger, kraftige knolde og fede frisurer - du kan lære det hele. Frække fletninger, kraftige knolde og fede frisurer - du kan lære det hele. Foto: Forlaget Lindhardt og Ringhof.

SKØNHED: Med bogen "Den nemmeste vej til smukt hår", er man godt på vej til at gøre et nyt godt indtryk, hver gang man er ude.

Undertitlen er "Flet, sno & krøl - trin for trin", og det er lige det, du lærer med denne praktiske how-to-do-it bog. Du får 75 fantastisk fletninger, kraftige knolde og andre fede frisurer til enhver lejlighed og situation.

Fransk fletning og smukt hår

Hvis du ikke helt er klar over, hvordan man laver en flot, fransk fletning og tager den lette vej, så det ender med en hestehale - så er det bogen for dig. Hvis du har kigget langt efter de kendtes håropsatser og følt, at det aldrig vil lykkes for dig - så er det bogen, der kan lære dig alle de tricks, du har brug for.

"Den nemmeste vej til smukt hår" tager dig med trin for trin gennem fotos. Du lærer at lave avancerede fletninger, snoninger, den perfekte knold og mange andre frisurer.

fletninger-piger-frisurerDet perfekte hår

Bogen er velegnet til alle piger og kvinder, for den har både frisurer til det korte hår og det lange.

Samtidig for du tips til glat hår og hår fyldt med krøller. Der er desuden fine anvisninger og gode råd om at købe grej og pynt til håret.

Anne Thoumieux har skrevet en virkelig god og praktisk bog om de danske piger og kvinders hår. "Den nemmeste vej til smukt hår" udkommer den 18. maj på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Senest ændret Søndag, 26 april 2015 07:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.