×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Buuh - gys for børn

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Dinas forbandelse. Dinas forbandelse.

GYS: Dansk forfatter debuterer med en blanding af uhygge og magi, som er svær at lægge fra sig med Dinas forbandelse.

En dag finder Jonas en indgang til en anden verden, og han bliver tvunget til at beslutte sig om han vil redde en flot fremmede og deres land Ildúria, men samtidig sætte sit eget liv på spil.

Men måske er der mere på spil end bare den fremmede verden – og der er ikke andre til at redde dem end Jonas. For pigen Dina er nøglen til den forbandelse, der truer dem, og hun kommer fra Jonas' egen verden ...

Der er tale om såvel en uhyggelig og spændende roman om en helt almindelig dreng, som skal træffe nogle meget ualmindelige valg og finde alt modet i sig selv for at gøre det rigtige. For Jonas bliver det en kamp mod vilde fabeldyr og en piges onde fantasi, men først og fremmest en kamp mod ham selv og en kamp for at finde sit mod og sin styrke, før han måske får løst det fremmede land af Dinas forbandelse.

Forfatter Anne Meinert bor i Århus med sin mand og deres lille søn. For nogle år siden sagde hun sin stilling som lægesekretær op for at udleve sin drøm om at skrive. Det er indtil videre blevet til Dinas forbandelse, som er forfatterens debut.

Romanen er første bind i en serie. Næste bind er under udarbejdelse og forventes at udkomme på Turbine i 2014.

Bogen udkommer den 23. oktober 2013.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:38

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.