Fisk - med Claus Holm

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tv-kokken Claus Holm er vild med fisk. Tv-kokken Claus Holm er vild med fisk. Foto: Forlaget Turbine.

IKK' SÅ RINGE: Så kom den. TV-kokken Claus Holms bog om fisk.

Turbine Forlaget har endnu engang en god kogebog på menuen. Claus Holm tryller i "Skind og Ben" med fiskeretter for enhver smag. Heri kan man finde retter med tun og makrel på dåse og i den anden ende hummer og hornfisk. I alt er der 41 af de lækreste fiskeretter med superflotte fotos, der pirrer appetitten.

Claus Holm er ved at være en erfaren kogebogsforfatter, der for alvor brød igennem med "Stegeso - simremad i jern og ler" i 2012.

Bogen udkom 25. marts på Turbine, ISBN: 978-87-7141-518-6.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:41

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.