Nam nam protein

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)
Proteiner er vigtige for det gode liv. Proteiner er vigtige for det gode liv. Foto: Politikens Forlag.

SLANK: Hvis man er på jagt efter sunde, lækre opskrifter, der mætter, øger forbrændingen, hjælper til et stabilt blodsukker og smager godt, så er bogen "Protein" et godt bud.

Pia Andreassen, der er er nærings- og husholdningsøkonom, har lavet 80 opskrifter, der har som mål, at man i den daglige kost øger optagelsen af protein.

"Protein" ligger sig tæt op ad de nye kostråd, og den er fri for fanatisme og ensidig fokusering på en enkelt fødevare.

Blandt fagfolk har der være stor opmærksomhed på proteiner igennem en årrække, og det er tydeligt, at Pia Andreassen har sat sig godt ind i proteins egenskaber. Ydermere har hun selv slugt sin egen "medicin" og fået en sund og proteinrig kost i mange år.

- Fra den første dag med proteinrig kost mærkede jeg en bedre mæthed og mere energi. Jeg var ikke længere oppustet efter måltidet. Desuden blev min vægt stabiliseret, samtidigt med at jeg bevarede min muskelmase, fortæller Pia Andreassen.

Hurtig kur
I bogen finder de utolmådige en fem eller ti-dages lynkur, der hurtig hjælper til at tabe nogle kilo. Måske efter ferien og den gode mad?

De 80 opskrifter skal ses som inspiration, for når først man har læst bogen og prøvet opskrifterne, så bliver det en vane at tænke protein ind i madlavningen.

Forfatteren Pia Andreassen er desuden freelance madskribent på Ude og Hjemme gennem 12 år.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:40

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.