Stop madspild

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Stop Spild Af Mad taler på FN's verdenskongres om madspild SAVE FOOD i Düsseldorf Stop Spild Af Mad taler på FN's verdenskongres om madspild SAVE FOOD i Düsseldorf Foto: Constanze Tillmann - Messe Düsseldorf.

BÆREDYGTIGHED: Danskerne er blevet bedre til at spise op og bruge resterne fra dagen før. I forhold til for fem år siden svarer mere end hver tredje dansker i en TNS Gallup undersøgelse for Berlingske, at de smider mindre mad ud i dag.

Nu skal hele verden lære af os, så for nylig fik Stop Spild Af Mad taletid på FN's Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation FAO's verdenskongres om madspild SAVE FOOD i Düsseldorf.

- Verdenssamfundets kost bliver i dag mere og mere ressourcekrævende, og den måde, hvorpå vi køber og indtager mad, er ved at ændre sig på grund af industrialisering, kravene fra en voksende middelklasse og de fortsatte virkninger af den økonomiske krise, sagde FN's Undergeneralsekretær og Adm. Direktør for FN's Miljøprogram UNEP, Achim Steiner.

Samtidig med konferencen blev der udgivet to publikationer, hvor Stop Spild Af Mad-initiativet er nævnt.

- Vi er naturligvis stolte over at blive fremhævet i disse to internationale FN-publikationer om madspild, siger Selina Juul, stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.

Læs mere om Stop Spild Af Mad her.

 

Stop Spild Af Mad

Senest ændret Lørdag, 07 juni 2014 18:34

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.