Nyd din barsel

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Barsling er inspirerende og hyggelig læsning. Barsling er inspirerende og hyggelig læsning. Foto: Forlaget Turbine.

NY LIVSSTIL: Barsel er begyndelsen til en tid fyldt med bekymringer og store forventninger – i en helt ny hverdag.

I bogen Barsling deler Line Kristensen Coleman ud af sine tips til tiden, hvor intet længere er det samme som før. Der er opskrifter på småprojekter og håndarbejder, som kan laves medens barnet sover middagslur og superlækre madopskrifter, som let kan ende med at blive familiens favoritter.

Barsling er også en bog om boligindretning og selvforkælelse. Line Kristensen Coleman gør også en del ud af at fortælle om, hvordan sammenkomster i mødregruppen bliver sjovere, hvordan rejser med den lille baby bliver lettere og hvordan man får et lidt bedre overblik, når den almindelige hverdag med institution og job begynder igen.

Line Kristensen Coleman (født 1982) er uddannet designer og indretningsarkitekt fra The Art Institute of Washington i 2007. Hun har arbejdet både i Danmark og USA med designprojekter for biografer, hoteller og private.

Ved siden af har hun desuden fremstillet accessories til baby efter eget design. En stor del af syopskrifterne i bogen er da også at finde blandt hendes mest solgte.
Bogen begyndte som en håndarbejdsbog under hendes første barselsorlov, men blev efterhånden til en hyggebog. Line er selv mor til to drenge på to og fire år.

Barsling er netop udkommet på forlaget Turbine, ISBN: 9788771415964. Se mere her.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.