Træn for livet

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Man kan træne sig tilbage til smidighed. Man kan træne sig tilbage til smidighed. Foto: Politikens Forlag.

MOTION: Føles din krop som om den er ved at gå i stykker, når du klatre, løber, springer eller bare bevæger dig lidt hurtigt?

Påstanden i bogen "Funktionel Træning", er at mange af os har glemt, hvordan vi bruger kroppen rigtigt. Derfor sætter Dennis Frisch, Thomas Rode Andersen og Thilde Jo Maarbjerg spot på, hvad vi hver især kan gøre. "Funktionel Træning" viser, hvordan det er muligt ved hjælp af fokuseret træning – såkaldt funktionel træning – at komme tilbage til de oprindelige bevægemønstre som mennesket brugte i tidernes morgen. Dengang kunne de springe, løbe, klatre og bruge kroppen på en sund og korrekt måde.

I bogen er der 80 øvelser, der kan laves af enhver og helt uden maskiner. Det er øvelser, der får blodet til at løbe raskere, sætter gang i testosteronproduktionen, styrker musklerne og viriliteten.

Resultatet er en sundere og mere vital krop, der kan klare livets strabadser. Med i bogen er der desuden 20 proteinrige madopskrifter, der medvirker til at genopbygge musklerne efter træning.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:53

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.