Den store cykelbog - På mestrenes asfalt

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
På mestrenes asfalt - om fascination. På mestrenes asfalt - om fascination.

CYKLING: Du kan ikke køre på Formel 1-stjernernes baner, ikke spille fodbold på Camp Nou eller Wembley eller slå et par tennisbolde over nettet på Wimbledons legendariske anlæg.

 

Men enhver motionist med mod på det kan køre på mestrenes asfalt – dagen før eller få timer efter bjergkongernes nervepirrende dyst.

På mestrenes asfalt er en hyldest til motionssporten, hvor alle samfundslag møder hinanden i et stort fællesskab af humor, fart, udmattelse og hjælpsomhed.

Bogen viser dig ruter i blandt andet Pyrenæerne, Alperne, Mallorca, Piemonte, Toscana og tager dig med op på toppen af de historiske tinder fra Tour-transmissionerne.

I På mestrenes asfalt giver Bjarne Riis for første gang tips specielt til motionister. Brian Holm giver dig et klap på skulderen. Lars Løkke Rasmussen fortæller om den motivation, der skal til for at cykle til Paris på syv dage i styrtregn og modvind.
Lars Bom er supermotionist og giver gode råd om wattbike – den effektive træningsform, som ikke lader de professionelle noget tilbage. Ulla Tørnæs fortæller om at gå sukkerkold på Kongeetapen. Anja Fonseca fortæller om de tidlige morgener med over 30 km/t for at komme ud og give dig bedre vejr på DR1.

Ole Ritter – manden, der slog timerekorden – er rystet over motionisternes uforsigtighed ... og alle deler de drømmen om at høre hjulene synge på mestrenes asfalt.

På mestrenes asfalt er udkommet på Lindhardt og Ringhof. ISBN: 9788711396704

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:54

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.