Cykelcomputer med WIFI

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Så er der styr på tid og sted - og alt det andet. Så er der styr på tid og sted - og alt det andet.

PÅ TUR: Mio's nye serie af cykelcomputere med gps og indbygget WIFI sætter nye standarder for cykelnavigation.

Mio Cyclo 505 og Mio Cyclo 505 HC er specielt udviklet til den sportsaktive cyklist, der vil have brugervenlige produkter. Piet Deschuymer, President for MiTAC Europe, der ejer Mio forklarer:

- Cykelcomputeren har mange egenskaber for den sofistikerede cyklist. Her er den indbyggede WIFI den største, men også detaljer som "Tilbage til start" og "Shake and Share" er blandt mange af de nye. Vi har en meget engageret kundeskare, der med deres input hjælper os med at opfylde vores mål om at skabe den mest brugervenlige cykelnavigation på markedet.

Mio Cyclo 505 gør det nemt at navigere til en adresse, et cykelrelateret POI (Point of Interest) eller følge en downloadet rute. "Surprise Me" ruterne giver tre forskellige forslag baseret på tid, distance eller destination. Hver foreslået rute viser tillige elevation. Med "Shake and Share" kan man dele sin rute med andre Mio Cyclo brugere via ANT+.

Mio Cyclo 505 HC har mange nye egenskaber.Den indbyggede WIFI kommer til at gøre livet betydeligt lettere for brugerne, der nu kan koble sig op på sin Mio Share-konto direkte fra enheden via WIFI. Det betyder, at man fremover ikke behøver at koble sig på sin pc for at hente eller oploade ruter fra og til Mio Share. Ruter på Mio Share synkroniseres med ens Mio Cyclo 505-enhed, før man kører af sted og efter endt tur. Man skal blot trykke på "WIFI sync" knappen.

Senest ændret Søndag, 26 maj 2013 12:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.