×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 84

Ulven fra Beograd

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ulven fra Beograd af Robert Goddard er god søndagslæsning. Ulven fra Beograd af Robert Goddard er god søndagslæsning.

SPÆNDING: Kirurgen Edward Hammond opererede for mange år siden en serber ved navn Dragan Gazi, der viste sig at være gangster og ikke helt fin i kanten.

Tretten år efter bliver Gazi fængslet og anklaget for krigsforbrydelser ved Den internationale krigsforbryderdomstol i Haag. Edward bliver kontaktet af Gazis datter, der normalt opholder sig i Sydamerika. Hun vil have hjælp til at få nogle penge udbetalt, af Gazis daværende bogholder. Hvis Edward ikke hjælper hende, vil Gazi afsløre for omverdenen at det var den anerkendt kirurg Edward Hammond, der opererede Gazi.

Edward bliver "sendt" rundt i Europa, for at finde bogholderen. Undervejs finder Edward ud af, at tingene ikke helt forholder sig som han troede. Det viser sig oven i købet, at det var Gazi der hyrede en lejemorder til at myrde Edwards tidligere kone, da de lå i skilsmisse. Gazi har Edward i sin hule hånd og Edward har ikke andre valg, end at gøre som Gazis datter beordrer ham til.

Edward bliver mere og mere fortvivlet efterhånden som han bliver rodet ud i mere og mere. Han frygter sin fremtid og sin karriere - og ikke mindst hvordan hans datter vil reagere, når hun hører sandheden.

Bogen er spændende hele vejen igennem. Der er mange komplotter og overraskelser. Selv slutningen overrasker.

Robert Goddard er en strålende forfatter, der giver læseren en på opleveren.

Gyldendlas forlag - ISBN 978-87-02-15051-3

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:23

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.