×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 84

Evas sidste nat

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

KRIMI: Evas sidste nat - Ondskaben er tættere på end du tro

En dansk og en russisk journalist er ved at lave en afslørende  dokumentarfilm, der indeholder fældende beviser mod en russisk forretningsmand og den politiske verden. Den russiske kvindelige journalist bliver myrdet foran sit hjem kort tid efter, at hun har fået flere beviser til dokumentarfilmen. Jacob Wilder, den danske journalist, beslutter at gøre filmen færdig uden sin russiske kollega. Undervejs finder han et 20-årig gammelt foto, hvorpå den danske energiminister, en russisk forretningsmand, en dansk kvinde og en ukendt russisk mand er på . Han finder du af, at den danske kvinde er Eva Wraa, der desværre er død nu, men Jacob kommer i kontakt med datteren.

Datteren, Katrine Wraa, har netop erfaret, at den mand, hun troede var sin far, viser sig ikke at være hendes biologiske far. På et meget belejligt tidspunkt kontakter Jacob Wilder Katrine. Katrine har brug for at vide mere om sin mor. Katrine er suspenderet fra sit arbejde i politiet og sammen med Jacob, kaster de sig sammen ud i en efterforskning. Undervejs støder de på flere ting, der viser nogle dystre sager. Katrines mor Eva, er ikke død i en ulykke, men er blevet myrdet. Eva kan ikke finde ro, før hun finder ud af, hvem der er hendes biologiske far, og selvfølgelig hvem der myrdede hendes mor.

Krimien er en velskrevet god krimi, og indeholder alle de elementer, der skal til en god bog. Er man til krimien kan den anbefales, men den overrasker dog ikke på nogen måder.

Krimi af Øbro og Tornbjerg, forlag. Politikken, ISBN 978-87-400-0821-0

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:22

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.