Messe på Clausholm

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Et af Danmarks smukkeste slotte - Clausholm Slot. Et af Danmarks smukkeste slotte - Clausholm Slot. Foto: Clausholm Slot.

LIVSSTIL: Clausholm Slotspark er igen i år omdannet til en Livsstilsmesse i dagene 30., 31. maj og 1. juni. Selve slottet er også ekstraordinært åbent for de 15.000 besøgende, der plejer at dukke op.

blomsterDen efterhånden kendte blomsterkunstner Tina Mette Juhl-Olesen vil i år udfolde sine kunstneriske og kreative evner i noget nær et eventyrdrama. Helt præcis, hvad og hvordan ønsker hun dog ikke endnu at afsløre.

Men hun er kendt for sine meget utraditionelle valg af materialer til dekorationerne, så der vil uden tvivl være mange overraskelser at se på.

Blomsterkunstneren er også indehaver af virksomheden Guld og Grønne Skove, der laver alle typer af blomsteropgaver. Tina Mette Juhl-Olesen har lavet dekorationsopgaver ved mange spændende begivenheder og pyntede Aarhus Domkirke i forbindelse med Århundredets Festival i marts 2014.

Livsstilsmessen foregår hele vejen rundt om Clausholm Slot og er en "luksus-messe" med omkring 140 udstillere inden for: mad & gastronomi, boligstil & haver, biler, mode & design og lignende. Du kan læse mere om messen her.

Senest ændret Tirsdag, 17 april 2018 15:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.