Burgerbar med fokus på de studerende

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

I en studieby som Aalborg er det vigtigt, at der er mange tilbud til de studerende. Både for at det er en god by at være i, men også for at tiltrække fremtidige studerende til byens universitet og skoler. Det bidrager alt sammen til en dynamisk byudvikling og giver i sidste ende et utroligt godt studieliv og bymiljø, som alle har gavn af. 

Det gælder både kulturelt, men i særdeleshed også kulinarisk. Som studerende er det ikke nemt at spise godt, og det gør flere burgerbarer nu op med. Der er nemlig kommet et stigende fokus på netop de studerende, og at de skal have råd til at spise ude oftere. Men hvordan, og i hvilken grad kan burgerbarerne forbedre deres tilbud til byens studerende?

Studierabatter bliver mere almindelige

Et område, hvor det særligt er oplagt for burgerbarer at nå studerende, er på økonomien. Netop derfor tilbyder nogle barer studierabat på deres menuer på op mod 20 %. Om end det ikke er mange, der endnu er med på bølgen, går få burgerbarer forrest, og det er noget, der kan mærkes på de studerendes økonomi. Netop som det er formålet, tiltrækker man på denne måde langt flere unge til restauranten, samtidig med at bylivet i sig selv forøges. 

I disse restauranter er det desuden typisk tilfældet, at der bliver kørt kampagner på visse hverdage. Det kan eksempelvis være to for én burger eller menu, som man før har set det fra restauranter som Bone’s, og som har vist sig at være utroligt effektiv. Der er altså overordnet set et stort fokus på, at de studerende skal have råd til at komme ud og spise på de pågældende restauranter – og hvad er mere relevant for studerende end snaskede, syndige burgere, som der ellers ikke ville blive råd til i hverdagen.

Menukort med tilbud til alle

De traditionelle oksekødsburgere, som vi kender dem, er ligeledes fortid for mange burgerbarer i Aalborg. Om end de naturligvis stadig er til at finde på menukortet, kan man i dag finde langt flere varianter i burgerverdenen. Det gøres for netop at omfavne den alsidige kultur, der er at finde, ikke blot blandt studerende, men generelt i byen. Her kan man finde både kyllingeburgere, mexicansk-inspirerede burgere og sågar burgere med bearnaise, foruden naturligvis de klassiske med oksekød. 

Også på kartoffel-siden er der sket et markant skift i de senere år, så der er noget for enhver smag. Det er dog ikke et lige så bredt udvalg af restauranter og burgerbarer, der endnu fører de mange forskellige pomfrit-varianter, men på få, gode restauranter finder man altså både almindelige, krøllede og firkantede pomfritter – tilbud, der passer til alle, uanset humør og præference. 

Placeret centralt i byen

Slutteligt, og formentlig ikke overraskende, åbner der som bekendt mange burgerbarer i centrum. Dette må også ses som en indsats for at nå ud til et større publikum, som typisk ikke vil bruge lang tid på at finde en god burger. Netop derfor sørger de fleste burgerbarer for at placere sig så centralt som muligt, så man kan nyde en god burger på havnefronten som takeaway, eller i selve restauranten nær kulturliv som Utzon-centret eller Musikkens Hus.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.