En lille guide til kaffe på Frederiksberg

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Alle Københavnske bydele har deres egne kaffeoaser, og det gælder skam også Frederiksberg. Er du i den smukke bydel, der byder på skønne og velplejede grønne arealer og historiske bygninger, går du i hvert fald ikke forgæves efter en kop mokka, om du så er til Café Latte, Americano, Cortado, Café Au Lait eller andet. 

På Frederiksberg kan man nemlig få kaffe, som man ønsker det, lige meget hvor man er i kvarteret. Det kan være en stor kop kaffe med en lækker brunch til, kaffe i det frederiksbergske grønne, kaffe, som lokalbefolkningen har kåret til deres yndlings, eller kaffe, der lader en op før den helt store shoppingtur. 

Lækre retter og grønne omgivelser

Er du i området omkring Godthåbsvej og Axel Møllers Have metro, når kaffetørsten melder sig? Så burde du besøge Mad & Kaffe. Her får du kaffe brygget på økologiske espressobønner fra Copenhagen Coffee Lab og hygge for alle pengene. Og hvis du vil have en bid mad til, så er du kommet til det rette sted. På Mad & Kaffe mødes de lokale og københavnerne til en sund og nærende morgenmad eller brunch, eller spiser gourmet-frokost, der byder på økologiske æg, kød og fisk, og fine sager til den søde tand. Stemningen er hyggelig og uformel, og kommer man i sommermånederne, kan man nyde sin kaffe og mad udendørs og være tilskuer til det pulserende liv på Godthåbsvej.

Slår du et smut forbi Frederiksberg Runddel, og vil du gerne have din kaffe i grønne omgivelser? Så kan du med fordel besøge Café Funder, der ligger i et charmerende lille hus i starten af Frederiksberg Have. Caféen er en skjult Frederiksberg-perle, gemt bag nydeligt klippede hække og træer, der har et fint udvalg af kaffe, te og øl, og lidt til den rumlende mave også, som kan nydes i den hyggelige gårdhave. I sommermånederne er parasollerne slået op, og der er både afslapning og hyggelige snakke, og fra tid til anden også en intim koncert. 

Prisvinderen og kaffen, når du skal shoppe

Befinder du dig på Frederiksberg Allé tæt på Vesterbro? Så burde du besøge Den Go’e Kaffebar. Borgerne på Frederiksberg har talt; Caféen blev i 2018 kåret til Frederiksbergs Bedste Café, så her er det værd at slå et smut forbi, f.eks. hvis man skal shoppe på Værnedamsvej på Vesterbro, eller hvis man vil gå en søndagstur i Frederiksberg Have. Her får du lækker espresso, café latte, filterkaffe eller friskpresset juice – som du kan kombinere med en bid mad, hvad enten du har lyst til en panini, gode boller, kager eller andet.

Er det mere shoppingturen i Frederiksberg Centret, der lokker, så er der faktisk en del caféer placeret lige omkring FRB.C., og hvilken skal man vælge? Den hyggeligste, selvfølgelig. I et lille kælderlokale på Falkoner Alle, et stenkast væk, ligger nemlig en lille café med sød betjening og varm atmosfære, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer af kaffe og hjemmelavet bagværk. Her kan du holde øje med gadens puls, mens kaffen frisker dig op til shopping – eller bare til en hyggelig spadseretur på Frederiksberg, hvor man kan få, hvad hjertet begærer – også en god kop kaffe.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.