Tre fantastiske spisesteder på Nørrebro

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Bor du på Nørrebro, eller planlægger du en tur forbi, skal du da ind og have en lækker omgang mad. Nørrebro er kendt for blandt andet at have utrolig mange spændende restauranter, hvor man virkelig kan forkæle sine smagsløg. Vi har her i artiklen kigget nærmere på tre forskellige restauranter, som du kan tage et smut forbi, hvis du skal have en fantastisk madoplevelse, der sent vil blive glemt. Har det interesse, skal du blot pudse læsebrillerne og læse med. 

En restaurant i fiskens tegn

Restaurant med fisk og skaldyr på Nørrebro er hvad, du finder hos fiskerestaurant Hooked. Er du en vaskeægte fiskeelsker, er det et must, du smutter en tur forbi denne restaurant på Nørrebro. Den er noget helt for sig selv, og du finder ikke noget lignende mange andre steder. 

Hele stemningen hos Hooked er noget for sig selv. Det er bygget op omkring en streetfood-style. Det er altså en meget afslappende atmosfære, hvor man kan sidde og nyde en god fiskeburger eller lignende med vennerne.
Måske kan man starte her inden en tur videre i byen, fordi Hooked har også et hav af lækre drinks og cocktails, som virkelig kan danne fundamentet for en fantastisk bytur.
Så skal du smage fisk og drikke gode drinks til, har du her den perfekte restaurant – og så er det et sted med budgetvenlige priser.

Prøv en 3- eller 5-retters menu 

Skal du have din bedre halvdel på en uforglemmelig madoplevelse, kan du altid hoppe en tur på ovenstående fiskerestaurant. Men det kan også være, at du gerne vil prøve en 3- eller 5-retters menu, og er det tilfældet, skal du kigge nærmere på Høst. 

Priserne her er også i den højere ende, så det er nok ikke bare en impulstur, du tager på. Fem retter ligger på en pris på omkring 450 kr., hvorefter der også skal nogle drikkevarer på bordet. Det bliver altså en højere omkostning, end hvad der er andre steder. Restauranten har taget udgangspunkt i det skandinaviske køkken, og det er bestemt en smagsoplevelse, du vil huske fremover.  

En restaurant til veganeren, der vil spise eksklusivt

Flere og flere er hoppet med på veganervognen, og det kan der være mange grunde til. Det kan være af miljømæssige årsager eller af hensyn til dyrene. Uanset hvad har det nu åbnet op for mange nye restauranter, som har fokus på veganske retter. 

Restauranten hedder Plan Power Foods, og det er ikke de simple retter, som bliver serveret her. Nej, der er fokus på at lave mange forskellige, men også eksklusive retter, der er veganske. De har naturligvis også de mere lette retter, men hvis du skal en tur forbi her, vil vi anbefale, at der prøves lidt forskelligt.
Restauranten har også noget til børn, som helt sikkert vil være et hit, ligesom der til forældre er rød- og hvidvin samt øl og cocktails. 

Nørrebro har mange forskellige og lækre restaurantmuligheder, og der vil helt sikkert være noget, der falder i din smag, hvad enten det måtte være det ene eller det andet.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.