Løb i Kenya

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Marathonløb i Lewa, Kenya. Marathonløb i Lewa, Kenya. Foto: Kenyas Turistråd.

STORSLÅET: Kenya i Østafrika har en vidunderlig natur, vilde dyr, et smukt folk og aktiviteter, man ikke ser andre steder. Kenya er desuden kendt for sine fantastiske løber og løbesæsonen er netop begyndt både for de korte motionsløb og de udfordrende maratonløb.

Landet har en række årlige og godt besøgte løb, og det gør det til et oplagt rejsemål for løbere, der vil give sig selv en ekstra oplevelse.

Mange danskere er imidlertid ikke klar over, at de også kan booke sig ind på et ophold på de højtliggende og meget professionelle træningslejre, som Kenya er kendt for. Her øges iltoptagelsen og præstationsevnen betydeligt.

Safaricom Marathon

I Lewa med den smukke savanne og de vilde dyr som baggrund kan man for eksempel løbe med i Safaricoms marathon den 28. juni i år.

Man skal dog være opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Hele tilmeldingsgebyret på 1500 USD går til velgørenhed.

Se meget mere om dit måske næste løb: www.safaricom.co.ke/safaricommarathon.

Masai Mara i Kenya

Et andet - og uden sidestykke et af de mest interessante løb i verden - er KQ Masai Mara Halvmarathon.

safari i kenyaLøbet finder sted den 16. august og arrangeres af Kenya Airways, hvilket falder sammen med gnuernes store vandring.

Derfor er det også en god ide at booke en safaritur i dagene før eller efter løbet. Oplevelsen er helt unik. Fritidsmagasinet ønsker alle et godt løb!

Du kan se mere om flyvninger til Kenya her.

Senest ændret Lørdag, 24 september 2016 17:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.