Drager i alle farver

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Flot ser det ud, når de store drager stiger til vejrs. Flot ser det ud, når de store drager stiger til vejrs. Foto: Wildtoys.dk.

GODT VEJR: Blæsevejr er godt vejr, hvis man er til drager. Om det er vinter eller sommer, så har vi en blæst i Danmark, som både børn og voksne kan få stor fornøjelse af.

drageEn drage er derfor en rigtig god måde at komme ud af sofaen på, man mærker jo ikke man bevæger sig, når man har det sjovt. Den samme blæst som ofte inviterer til, at man lægger sig på sofaen og spiller computerspil, er som skabt til leg og udendørs aktivitet.

Blæsten drager

Drageflyvning bliver af kenderne betegnet som både udfordrende, lærerigt og sjovt. Med de forskellige dragetyper, der findes i dag, kan man derfor opgradere, når begynderdragen bliver for let at flyve med. De store drenge leger med kites, der kan løfte dem fra jorden!

regnbuens-farver-dragerEn af de virksomheder, der har spottet trenden med drager er Wildtoys.dk, og herfra lyder meldingen, at man forventer et stærkt stigende julesalg. Men på den anden side, så blæser det jo også næsten altid - sådan føles det i hvert fald. God vind!

Senest ændret Onsdag, 19 november 2014 12:32

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.