Vandring i fokus på ny festival

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Alle danskere, som er vilde med vandring, har noget at se frem til i oktober. Sverige sætter nemlig vandring i fokus med Båstad Hiking Festival.

For naturentusiaster er der noget ganske særligt over at forlade den hektiske hverdag for at blive ét med naturen. Og med smukke skove, fantastiske havudsigter og de fascinerende dyr, der bevæger sig rundt i skovbunden, er det ikke svært at forstå hvorfor. Især i Sverige er vandring blevet en stor trend – så stor, at man til efteråret (12.- 14. oktober) har valgt at sætte fokus på vandring med en festival, hvor man kan deltage i hele ni vandreture, der kan kombineres over en weekend.

LÆS OGSÅ: På jagt efter det røde guld

Båstad Hiking Festival kommer til at foregå på Bjärehalvøen i det nordvestlige Skåne, og hele programmet ligger allerede nu klar på deres hjemmeside.

"Båstad Hiking Festival tilbyder noget for alle typer af vandrere, både de hardcore og de mere afslappede friluftsnydere. At sætte fokus på vandring passer godt i tidsånden, hvor mange gerne vil være aktive, også selvom man holder fri. Festivalen udbyder over en weekend mange forskellige vandremuligheder, toppet med yoga om morgenen og social after-hike om aftenen. Desuden er området særligt smukt i naturens efterårsdragt", siger Anna Kron Boysen fra Visit Sweden.

Alle deltagende vil i løbet af festivalen opleve naturskøn vandring med services som kvalitetsmadpakker til turen, after-hike arrangementer, transport hvis det ønskes og komfortabel indkvartering. Det hele begynder med et inspirationsforedrag og en hyggelig middag.

De ni vandreture har forskellige temaer, sværhedsgrader og længde. Deltagerne vælger en tur pr. dag, og der er guidede ture, som foregår både på svensk og engelsk.

"Båstad og Bjärehalvøen er en smuk kulisse for fantastiske vandreture med en varieret natur. Omgivet af havet på tre sider og Hallandsåsen i midten gør Bjärehalvøen til et eldorado for naturelskere. Det ønsker vi, at endnu flere skal opleve, og at det skal blive endnu mere tilgængeligt. Herudover har vi samarbejdet med de bedste aktører inden for friluftsliv, og sammen med dem ser vi frem til at byde velkommen med det bedste værtskab", siger Annika Borgelin, som er projektleder for Båstad Hiking Festival.

LÆS OGSÅ: Alt om Horsens

Senest ændret Tirsdag, 11 september 2018 08:08

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.