Camping på Fyn: 5 gode grunde til at nyde ferien på en campingplads

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Camping på Fyn: 5 gode grunde til at nyde ferien på en campingplads Foto: Camphverringe.dk

Mangler du inspiration til din næste ferie, og vil du gerne nyde den herhjemme? Så er der mange gode grunde til at vælge en campingferie på Fyn. Læs med her og find ud af hvorfor

At holde ferie behøver bestemt ikke altid at være lig med en tur til udlandet. Danmark har rigtig meget at byde på, når det gælder hyggelige ferieaktiviteter, og især camping er en skøn måde at nyde sin ferie i Danmark. Vi har her samlet fem gode grunde til, at det netop er camping, du skal bruge ferien på.

1) Kvalitetstid med dem, du holder af

Noget af det allerbedste ved campingferie er, at du kommer til at tilbringe ferien tæt sammen med din familie eller venner. Hvad end I bor i hytte, telt eller campingvogn, er I hele tiden tæt på hinanden og kan derfor bruge hele ferien på at nyde hinandens selskab.

På en campingplads bliver det desuden aldrig kedeligt at være. Her er altid masser af sjove aktiviteter for både store og små. Så uanset om I helst vil have en stille og rolig afslappende ferie, eller om I gerne vil lave en masse aktiviteter sammen, er der rig mulighed for det. I kan blandt andet spille brætspil indenfor, lege på campingpladsens legepladser, hygge ved grillen eller bålpladsen og meget mere.

2) God beliggenhed midt i landet

En af grundene til, at netop Fyn er et godt sted at campere, er beliggenheden. Med den centrale beliggenhed i Danmark kan du forholdsvist nemt og hurtigt komme frem til feriedestinationen. Det er især et plus, når du rejser med små børn, men også meget belejligt for dig, som gerne vil undgå en masse transporttid, inden du kan komme i gang med at slappe af og nyde din ferie.

3) Mange campingpladser at vælge imellem

Fyn er også et af de steder i landet, hvor du finder en lang række campingpladser. Her er virkelig noget for enhver smag, og du kan derfor let finde lige netop den campingplads, der lever op til dine forventninger om en god campingferie.

Planlægger du en campingferie med dine børn, er især Camp Hverringe et rigtig godt valg. Her kan I campere på en hyggelig campingplads på Fyn, hvor I bestemt ikke kommer til at kede jer. På campingpladsen er der oplevelser for alle, mens især de små, og I kan få lige netop den campingferie, der passer til jeres families tempo.

4) Et væld af hyggelige oplevelser

Får du lyst til at tage familien eller vennerne med lidt væk fra campingpladsen nogle af dagene, er der også rig mulighed for sjove og hyggelige oplevelser rundt omkring på Fyn. Her er oplevelser og aktiviteter for både store og små, og I kan nemt finde noget, der passer til jeres aktivitetsniveau.

Oplev blandt andet:

• Odense Zoo
• H.C. Andersens Hus
• Vikingemuseet Ladby
• Egeskov Slot
• Naturama
• Danmarks Jernbanemuseum
• Og mange flere spændende aktiviteter

Mulighederne er mange, og det er netop også én af grundene til, at Fyn er et oplagt sted at nyde sin campingferie.

5) Mange smukke naturperler

Endnu en grund til at vælge Fyn som destination for campingferien er naturen. På Fyn venter der rigtig mange flotte naturoplevelser, som både er spændende for børn og voksne. Her er der smukke kyster og frodige skove, hvor du kan gå lange vandreture og få en masse frisk luft i hovedet. I kan få timevis til at gå med at være ude i den skønne fynske natur, der uden tvivl giver jer en masse ny energi til at vende tilbage til hverdagen efter ferien.

Mulighederne er mange, når det gælder campingferie på Fyn, så nu gælder det blot for dig om at sammensætte lige netop den campingferie, der passer til din families behov og ønsker – så vil I helt sikkert have lyst til at holde denne type ferie igen fremover.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.