Oplev svensk design på et virtuelt museum

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Velkommen indenfor! Det virtuelle museum, Swedish Design Museum, byder gæster inden for i en række karakteristiske svenske hjem. Det nye virtuelle designmuseum er en måde at få inspiration til boligindretning og design, og til den næste Sveriges-tur, hvor man kan besøge nogen af hjemmene eller shoppe stilen med hjem til egen bolig.

På Swedish Design Museum inviteres gæster, som led i en ny udstilling, indenfor i flere svenske boliger, som repræsenterer det typisk svenske, det elegante og mere moderne - og det enkle. Man har i Sverige en lang tradition for at kombinere funktion og design endda til et overkommeligt prisniveau. Den nye udstilling "The Home Viewing Exhibitions", der er tilgængeligt både online og i det virkelige liv i hele Sverige, åbner her i oktober. Så hvis du planlægger en ferie eller weekendtur til Sverige, kan man evt. planlægge turen således, at man kan besøge et par af de private hjem, som er en del af udstillingen.

Swedish Design Museum viser en række udvalgte boliger over hele landet med typisk svensk design og arkitektur. Udstillingen tilbyder et bredt udvalg af boliger - fra villaer til lejligheder, både i byen og på landet, som vises i en kort periode i virkeligheden og online. Derefter kan boligerne ses online på museet.

Niki Brantmark, britisk forfatter og blogger, som har specialiseret sig i svensk og skandinavisk design, er kurator på udstillingen. For at inspirere folk og fortælle historierne bag udvalgte designobjekter, svensk designkultur og arkitektur, har Niki Brantmark udvalgt de mest interessante boliger, der nu vises offentligt gennem åbne fremvisninger. Boliger og datoer annonceres på www.swedishdesignmuseum.com.

"Da jeg først flyttede til Sverige, blev jeg fascineret af, hvordan folk levede. Hjemmene var som taget fra et indretningsmagasin. Nu er jeg spændt på at invitere andre til at opleve svensk design og den svenske livsstil, ligesom jeg gjorde for fjorten år siden”, siger Niki Brantmark.

"Svensk design og arkitektur kommer i mange former og størrelser. For at vise den fulde mangfoldighed ville man skulle indsamle et hav af objekter på ét sted. Ved at skifte perspektiv, og se på virkelige fremvisninger af boliger som udstillinger, behøver vi ikke have ét fysisk sted. I stedet kan vores online-museum fungere som en guide og præsentere udvalgte boliger, som man kan se med egne øjne, hvis man ønsker det og har mulighed for det”, siger Jennie Skogsborn Missuna, Chief Experience Officer i Visit Sweden.

Senest ændret Torsdag, 01 november 2018 11:12

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.