Er du berettiget til kompensation ved din flyforsinkelse?

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har du nogensinde oplevet, at dit fly var forsinket? Og at det var svært at få kompensation for det? Eller andre lignende ting? Og har du bemærket, at problemet med flyforsinkelser synes at være stigende? Det har flyjura.dk en række iagttagelser til, som du kan læse om her.

Flere og flere oplever, at de rammes af ubehagelige flyforsinkelser. Flyjura.dk har udarbejdet en liste over flytrafikken henover jul og nytår, både ind og ud af Billund og Københavns Lufthavn, Kastrup.

Det norske lavprisflyselskab Norwegian skulle angiveligt have de fleste problemer med hele 30 flyforsinkelser/aflysninger ud af cirka 1.300 afgange, der var forsinket mere end 3 timer. Norwegian havde især problemer med aflysninger i dagene op til jul, fra den 16. - 21. december.

Danske SAS havde også problemer med at få flyene afsted til tiden med 20 forsinkelser ud af næsten 2.600 afgange. Det er rundt regnet dobbelt så mange afgange som Norwegian, men med 10 færre forsinkelser, skriver flyjura.dk.

De næst fleste afgange findes hos britiske EasyJet med cirka 500 afgange, dog med kun 8 forsinkelser.

Flyjura.dk peger også på, at hvis man flyver ind eller ud af Kastrup har man de seneste 14 dages tid haft 3 gange så stor risiko for at blive ramt af forsinkelser/aflysninger sammenlignet med Billund.

Har man oplevet forsinkelser under sin rejse, kan flyjura.dk kontaktes, hvorved de lover at tjekke, om man er berettiget til kompensation, og de skulle angiveligt også sørge for, at denne bliver udbetalt snarest.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.