God humle rimer på god ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

God humle rimer på en god ferie. Og det har det islandske flyselskab anerkendt. Det gælder, hvad enten man er på vej på fabelagtig ferie og ser indflyvningen med en kold øl i hånden. Eller man er på vej hjem - lidt vemodig over, at det hele er slut.

Det transatlantiske flyselskab, Icelandair, har nemlig netop introduceret en ny specialøl ombord på flyet, der er inspireret af islandsk vinterlys, og som giver de rejsende en unik oplevelse i denne sæson.

Pale alen er navngivet Snæbjört (snie-bioert) efter det smukke lys fra den islandske sne og er således inspireret af den islandske vinter. Med sin lyse guldfarve hyldes den snefulde sæson og det skinnende lys, der formår at erobre det islandske mørke.

Øllen er brygget med amerikansk humle ved navn Azacca, Mosaic og El Dorado samt American Ale-gær, der tilsammen skaber en bitter og frugtagtig smag med en sød duft af ananas, mango og passionsfrugt. Icelandair tilbyder de rejsende det bedste øl af originale opskrifter, der er brygget på det nye Boyne Brewhouse i Irland. Denne øl har ydermere en alkoholprocent på 5 %, hvilket er en hyldest til den gennemsnitlige temperatur, der er på Island hele året rundt.

Kristján Jóhannesson, Head of Inflight Catering hos Icelandair: "Vi ønsker at skabe et spændende tvist til de rejsendes oplevelse ombord på flyet. Vi kigger konstant på innovative måder at forbedre vores passageroplevelse og ved at brygge en sæsonbestemt og speciel pale ale, som Snæbjört, kan passagererne mærke Islands kultur med blot en enkelt tår af deres øl".

Snæbjört pale ale erstatter den populære forgænger, 737 Max IPA, som den alternative inflight øl. Øllen er nu tilgængelig for rejsende under Icelandairs flyvninger på tværs af Icelandair-netværket fra både europæiske og nordamerikanske destinationer og kan ydermere findes i Saga Lounge i Keflaviks internationale lufthavn.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.