Udlev drømmen i Guds eget land

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tekst og fotos: Aage Krogsdam

Drømmer du om den store rejse USA rundt mere eller mindre for dig selv og din familie så får du det hele serveret på et fad hos USA Rejser.

I et helt nyt katalog tager rejsebureauets medarbejdere dig med på ture, hvor stort set hele USAs mest spændende og interessante byer, naturlandskaber og ikoniske destinationer præsenteres. Der er tale om 19 forskellige forslag i det flotte inspirationskatalog. Bureauets medarbejdere har besøgt alle 50 stater og ved, hvad de taler om. Og du kan selv vælge, om du vil rejse rundt i bil, autocamper eller på motorcykel.

I det nye katalog præsenterer USA Rejser 19 rejser startende med Floria og yderligere fire rejser rundt i Caribien inklusiv den tidligere danske koloni Dansk Vestindien. Som rosinen i pølseenden er det også muligt at komme på seks krydstogter i Caribien med det velrenommerede krydstogtsselskab Royal Caribbean.

USA på kryds og tværs

I bil eller på motorcykel kan du besøge østkystens perler, Atlanterhavsruten, det bedste af vesten, vestkysten inklusive New York, stillehavsruten, den ikoniske Highway One inklusive Hawaii, Hawaii alene, ad den anden ikoniske highway "route 66" fra Chicago til Los Angeles, eller du kan opleve sydens rytmer i Georgia, Tennessee, South Carolina, Mississippi og Louisiana. Eller hvad med det ukendte Amerika, som du kan opleve i Texas, Oklahoma, New Mexico og Arizona. Det rigtige Amerika kan du stifte bekendtskab med i Colorado, South Dakota, North Dakota, Montana, Wyoming, Utah og Arizona. Du har også mulighed for at besøge en af USAs største, men mindst befolkede stater, nemlig Alaska med en storslået natur og dyreliv.

Storslået natur

Også Canadas vestkyst og Canadas østkyst er med i programmet. Ikke mindst ved besøget i de to store nationalparker Banff og Jasper med over 30 isklædte bjergtoppe på over 3000 meter i Rocky Mountains vil du opleve noget af den smukkeste natur i verden med granskove, brusende elve, vandfald, irgrønne søer og ikke mindst et fantastisk dyreliv, hvor du kommer tæt på bjørne, der fisker laks i floder og elve, samt krondyr, elge og rensdyr samt havørne og masser af laks i floderne.

Læs også: Essay genretræk

USA Rejsers individuelle kør-selv ferie strækker sig fra 15 til 22 dage. Priserne er fra godt kr. 11.000 til kr. 27.000, og der er rabat for børnene i alderen fra to til 11. år. Priserne er cirka 20 % højere i sommerperioden fra 11. juni til 31. august. Priserne gælder for to til fire personer i delt dobbeltværelse på hotellerne inklusive flyrejse fra Danmark til de enkelte udgangsbyer i USA, samt leje af personbil.

Autocamper eller motorcykel

USA Rejsers specialister kan også hjælpe dig med leje af enten en fire- eller en sekspersoners autocamper eller motorcykel.

Vælger du at køre rundt i en autocamper, kan du benytte dit almindelige kørekort. For motorcyklens vedkommende er der flere end 20 forskellige Harley-Davidson modeller og flere end 75 modeller fra den klassiske Harley-Davidson Low Rider til den store Honda Gold Wing 1800.

Senest ændret Torsdag, 24 oktober 2019 19:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.