Molslinjen åbner for flere afgange

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I takt med regeringens udmelding om en kontrolleret åbning af Danmark, sejler Molslinjen så småt mod en mere normal sejlplan, hedder det i et nyhedsbrev fra Molslinjen.

I de kommende uger vil hurtigfærgen Express 2 sejle fire daglige dobbeltture i stedet for de nuværende to dobbeltture mellem Odden og Aarhus. Flere afgange betyder dog ikke, at de løsner op for deres standarder ombord. Hygiejne og rengøring vil stadig være topprioritet. Og så sælger de stadig kun hver anden billet, så der er god plads ombord.

Selskabets vigtigste opgave er fortsat at gøre overfarten så tryg som overhovedet muligt for både passagerer og besætning – lige så længe, at det er nødvendigt. Planlægger man en rejse med Molslinjen, og vil man gerne blive i bilen på vogndækket, når der sejles fra Jylland og Sjælland, så har man nu mulighed for at sikre sig en plads ved at booke på forhånd. Alt man skal gøre er at bestille billetten via hjemmesiden og fortælle, at man ønsker at blive i bilen på overfarten. Så er man klar til at tage sejlturen bag rattet.

Har man ikke booket en plads på vogndækket inden afrejse, kan man ved check-in trykke på den røde 'HJÆLP'-knap på automaten og lave en aftale med personalet. De kan dog ikke garantere en plads uden booking.

Passagerer kan fortsat nyde overfarten med lidt godt til ganen. Færgens personale lægger vejen forbi vogndækket og sørger for, at man kan bestille lidt at spise og drikke – som selvfølgelig leveres med god afstand til bilvinduet. Man kan købe alt fra sandwich og sodavand til kaffe og kage.

Senest ændret Søndag, 19 april 2020 08:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.