Rejser

Aurora Borealis - naturfænomenet bedre kendt som ”nordlyset” – er et stort ønske at opleve for mange rejsende. Trods dette kommer mange aldrig til at kaste et blik på den flotte nattehimmel, som den lyses op af farver. I samarbejde med piloten Sigríður Einarsdóttirs og hendes bedste tips vil Icelandair dog forsøge at forkaste myter og misforståelser, som eksisterer i forbindelse med nordlyset og give passagerer muligheden for at opleve det.

At tage med familien på ski kan være lidt af en udfordring – ikke fordi det som sådan er svært at arrangere, men på grund af de mange bekymringer, man som forældre kan have. Det skal jo være en god tur for alle. Ny YouGov-undersøgelse viser, at især fædrene render rundt med sådanne bekymringer.

Årsbudgettet for flytransport for en gennemsnitlig erhvervsvirksomhed med en del aktivitet i udlandet ligger på et betragteligt niveau. Og hvilken CEO vil ikke gerne se det minimeret. Det er dog ikke altid nemt at overskue, hvad en flybillet skal koste, slet ikke på den lange bane. For enhver virksomhed med respekt for sin bundlinje er alle besparelsesmuligheder imidlertid velkomne.

I nogen tid har vi fra krydstogtskibets dæk denne tidlige morgen i april kunnet se Galilæas bjerge tone mere og mere tydeligt frem i morgendisen i grønne farvenuancer. I sin påskesalme fra 1837 skrev salmedigteren N.F.S Grundtvig blandt andet: Blomstre som en rosengård skal de øde vange, mødes skal i stråleglans Libanons og Carmens glans, Sarons yndigheder.

En rejse til Cuba er ensbetydende med en eksotisk oplevelse rig på verdenshistorie og begivenhedsrige dage med god mad.

De fleste er ganske bevidste om, at det ikke er billigt at rejse. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du har i sinde at rejse ud på dit livs rejse. Det er dog ikke alle, der får denne mulighed, fordi de ikke har midlerne til det. Det er dog ikke noget, du bør lade dig bremse af, da det sagtens kan løses.

Indonesien er et eksotisk, spændende land, der stadig byder på uudforskede områder. Star Clippers rederiet inviterer dig på sejlskibskrydstogt på nye 10- og 11-nætters sejladser mellem Singapore og Kota Kinabalu i Malaysia.

Tiden mellem sommerferien og det første snefald kan virke lang. Men ventetiden er ovre, for der falder allerede sne på nabolandets bjerge på destinationer som Kläppen, Lofsdalen og Idre Fjäll. Der går derfor ikke lang tid før skisæsonen kan sætte i gang.

Sommeren er slut og dagene til december er talte, hvilket betyder, at det snart er socialt acceptabelt at glæde sig til julen – og selvfølgelig tage på julemarked. I Sverige går de meget op i julehygge, hvilket har resulteret i mange rigtigt fine og hyggelige julemarkeder, som kan få de fleste til at komme i julehumør.

Der oser af historie, ikke mindst i hovedstaden Erfurt i den tyske delstat Thüringen, hvor Martin Luther studerede. Han blev født i byen Eisleben i 1483 lige vest for grænsen til delstaten Sachsen Anhalt. Walk down memory lane sammen med Martin Luther.