Rejser

Alle danskere, som er vilde med vandring, har noget at se frem til i oktober. Sverige sætter nemlig vandring i fokus med Båstad Hiking Festival.

Med BCD Travels udvidelse af TripSource bliver det endnu lettere at arrangere hele erhvervsrejsen – også når du er på farten.

Med TripSource har du din helt egen personlige rejseassistent, men nu kan man også tale med den. Tjenesten har nemlig inkorporeret Amazons Alexa, som kan hjælpe med at holde styr på alle dine rejseinformationer og give svar på tiltale.

Det gode ved at tage på vandretur er, at du helt selv bestemmer tempoet og destinationen. Ved at have alt hvad du har brug for med i en rygsæk, har du ingen begrænsninger. Du kan tage lige hvor hen i verden, så længe du blot har dine vandresko og dit gode humør med dig. Så snør dine sko, pak dine ting og kom af sted.

I 1858 blev der fundet guld i Carriboo-bjergkæden i den midterste del af den canadiske delstat, British Columbia, og her opstod en selvstændig koloni.

Når du er på skiferie, er det selvfølgelig primært for at stå på ski. Det er for at mærke suset, når du med lynets hastighed nærmest flyver ned ad pisterne. Den adrenalinrus, der pumper rundt i kroppen efter en dag på ski, er nærmest ikke til at finde andre steder. Det skulle da lige være under et spil poker eller blackjack. Selvom du sidder helt stille, kan du stadig få blodet til at suse for ørerne og din puls kan blive højere end en af de sorte pister.

Et besøg i antikkens Rom eller Forum Romanum, som det kaldes, er en enestående oplevelse.

Jagten på det røde guld er for alvor gået i gang, og selvom det foregår i nabolandet, kan vi danskere sagtens deltage. Så find det gode humør frem og vær med til krebsefangst og festligt krebsegilde i Sverige.

Nye fly skal fejres, og hos Icelandair har man valgt at gøre det ved at lancere den eksklusive specialøl '737 IPA' samt mineralvanden 'SKY' på de transatlantiske ruter.

En af de mest velbevarede bygninger i Forum Romanum ligger i udkanten af området og er det store amfiteater Colosseum, også kendt som Flavian Amphitheater.