Rejser

En af de mest velbevarede bygninger i Forum Romanum ligger i udkanten af området og er det store amfiteater Colosseum, også kendt som Flavian Amphitheater.

Teknologien har ændret alle afkroge af vores samfund. Men hvilke konsekvenser har det egentlig for en branche som rejsebranchen? Dette undersøger BCD Travel i seks nye informationsrapporter.

Abba-stjernen Björn Ulvaeus åbner smagfuldt hotel og restaurant i Västervik i Småland, hvor der bl.a. kommer til at være eksklusive musik- og danseaftener for små grupper. Her vil Björn Ulvaeus selv være til stede – for ham er det nemlig vigtigt, at stjerner er tilgængelige.

Sangen "Jerusalem of Gold" blev et symbol på genforening og gensynet med den så højt elskede og højt savnede grædemur, eller tempelmur, inden for den gamle bys massive stenfæstning efter junikrigen i 1967.

Krydstogter på Rhinen hører til en af de mest populære rejseformer, når det gælder rejser i Europa. Der køres fra Danmark til Düsseldorf, Køln eller en anden af de store byer langs Rhinen. Herfra tager store lange smalle flodkrydstogtsbåde afsted på 6- til 14-dages rejser på den store flod.

Den maleriske by Queens Town i New Zealand tiltrak i 1860'erne tusindvis af guldgravere. Nu er byen centrum for Otago-regionens turisme. Fritidsmagasinets have- og rejseekspert har besøgt området.

Causeway Coastal Route anses som en af de bedste roadtrip-veje i verden. Her bliver du mødt af skønhed, fantastiske udsigter og kultur.

Fritidsmagasinets rejse- og haveekspert har været til koncert i det fri – og det var en fantastisk og smuk oplevelse.

Danmarks største eventyrdigter var meget begejstret for Sverige og besøgte landet i alt seks gange.

Hvis du gerne vil opleve den fantastiske flora og fauna på Grønland, så er juli og august de bedste måneder at tage af sted i.