SPENDERBUKSERNE TIL SOMMERFERIEN: Måske var det den kolde sommer sidste år. Måske er vi bare så meget ved muffen, at vi kan rejse mere end nogensinde. I hvert fald ser det ud som om, rigtigt mange danskere skal ud at rejse i år, og at vi har tænkt os at trække i spendérbukserne. Men mange vil også gerne spare, f. eks. på flybilletter.

HER HERSKER DYRENE: Safari er ikke kun forbeholdt rejsende i Afrika. Nu kan man også prøve det i Småland i Sverige, hvis man tager på weekendtur eller sommerferie i det svenske. Det lyder som om, der både er noget for store og små dyre- og naturelskere her.

FOTOGRAFERING I LUFTEN: Icelandair bød sin første nye Boeing 737 MAX 8 velkommen med en unik flyvning "Iceland By Air", hvor passagererne fik en ekstraordinær flyvning og undervisning i, hvordan man tager det bedste luftfoto.

NATURLIGE OMGIVELSER: Ny undersøgelse, foretaget af Danhostel, viser, at vi danskere ved, hvad vi vil have, når vi booker ferie. Vi vil have pæne og rene indkvarteringssteder, men vi vil også gerne have naturen i centrum.

EN POPULÆR DESTINATION: Storbritannien blev endnu engang Europas mest besøgte forretningsrejsedestination i 2017 til trods for beslutningen om at forlade Den Europæiske Union (EU). Det er ikke blot forretningsrejseaktivitet, der trækker læsset, men også møde- og konferenceaktiviteter.

OPLEV SONGKRAN I THAILAND. At rejse er at leve og ikke kun ligge på en solstol. Vi nordboere har været lidt for gode til kun at søge solen, når rejsen går derud, men der er et hav af andre muligheder. Det thailandske nytår fejres her i april, og foruden god mad er vand en vigtig bestanddel.

Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træer, så er den nye nationalpark Åsnen i Sverige noget for dig. Her kan du smile til en kronhjort og fløjte til en stær, samtidig med at du nyder de smukke omgivelser. Området er nemlig rigt på plante- og dyreliv, og både almindelige mennesker og friluftselskere kan få noget ud af det.

FORÅR I IRLAND: Når Irland kommer over på den anden side af vinteren og får rystet de kolde temperaturer af sig, så springer landskabet ud i 40 nuancer af forårsgrønt. Her er 8 gode ting at foretage sig i Irland om foråret.

PAS NU PÅ: Forretningsrejsebureauet BCD Travel gennemgår her nogle enkle forholdsregler, der beskytter de forretningsrejsende mod at bruge usikre netværk. Wi-fi in the sky kan være risikabelt, hvis man ikke passer på, og flere og flere flyselskaber tilbyder det.

AARHUS: Siden "Den Gamle By" officielt blev indviet i 1914 af den aarhusianske lærer og translatør Peter Holm på sin nuværende placering i Botanisk Have i Aarhus i 1914, er byen blev udviklet og vokset i omfang. Peter Holms tanker udgør fortsat idégrundlaget for museets arbejde, og meget nyt sker hele tiden.