HYLDEST: Når EuroPride løber af stablen for tredje gang i Sverige, viI det ikke kun være med én by som vært, men hele to. Både Gøteborg og Stockholm vil nemlig iklæde sig de velkendte regnbuefarver, når torve og stræder i de to smukke byer forvandler sig til en stor gadefest.

VERDENSKENDT VEJ: Vi kender navnet, og vi har set billeder derfra, men Route 66 er meget mere end en vej.

DOBBELT OP PÅ BILLETTER: De varme kilder eller Times Square? Den smukke natur eller storbyens vidunder? Med Icelandair Stopover behøver du ikke at vælge – i stedet kan du kombinere det på din rejse, uden at flyprisen bliver højere.

MISUNDELSE ELLER GLÆDE? Feriebilleder deler vandene mellem generationerne. De ældre glæder sig over at se venner, familie og kolleger slænge sig i solen, mens de unge har sværere ved at smile over billeder af venner og bekendte, der spiser is og hopper i poolen. Det viser en ny undersøgelse fra Spies.

REJSEPARTNERE: Venner, partner, forældre eller børn – vi har alle nogle rejsepartnere, som vi gerne vil på ferie med.

RUNDT I IRLAND? Bil er ikke altid den eneste måde at transportere sig på. I Irland er der mange anderledes og sjove måde at se landet på.

ERHVERVSREJSER: Danmark, Sverige og Norge ligner ikke altid hinanden. Ifølge BCD Travels rapport, "2017 Cities & Trends Report" er Stockholm og København den største forretningsrejsedestination for de norske forretningsrejsende, mens danskerne og svenskerne rejser mere til andre steder i Europa.

SVERIGE UDEN SNE: Bare fordi sneen er væk, ligger skidestinationerne i Sverige ikke øde hen. Der er stadig masser at komme efter om foråret og sommeren.

Det fede ved at besøge anderledes feriedestinationer er, at man får et bedre lokalt indtryk af stedet. Der er ikke lige så mange irriterende turister, der stopper op for at tage et billede af en fugl. 

PÅ FERIE MED BØRNENE: Fra Trolderier i Kalmar til Alpakaer på Visingsö. Sverige er fyldt med familievenlige ferieaktiviteter, som kan fornøje, udfordre og skabe læring hos både store og små.