Rejser

Snart klikkes skiene på for første gang i den nye sæson, og der er meget at se frem til. Der venter nemlig mange gode nyheder fra pisterne i Sverige, og så er den svenske valutakurs ekstremt fordelagtig for danskere.

Der er masse af penge og tid at spare, hvis man vælger nogle mere utraditionelle byer, næste gang man skal på storbyferie. I følge momondo.dk kan man eksempelvis spare helt op til 33% på en overnatning og undgå store turistmængder ved at prøve noget anderledes.

Drømmer du om at tage på ferie med dine små børn? Så bør du ikke holde dig tilbage.

Kun en kort togtur fra Dublins centrum ligger de mest charmerende landsbyer, som er et fascinerende modstykke til det hektiske byliv.

San Sebastián i Baskerlandet i Nordspanien er i sandhed et besøg værd. Den er lidt dyrere end andre spanske byer men langt billigere end f.eks. det nærliggende Sydfrankrig – og faktisk også mere autentisk. Og så byder byen på en lidt eksklusiv men samtidig meget hyggelig stemning hele året rundt.

Alle danskere, som er vilde med vandring, har noget at se frem til i oktober. Sverige sætter nemlig vandring i fokus med Båstad Hiking Festival.

Med BCD Travels udvidelse af TripSource bliver det endnu lettere at arrangere hele erhvervsrejsen – også når du er på farten.

Med TripSource har du din helt egen personlige rejseassistent, men nu kan man også tale med den. Tjenesten har nemlig inkorporeret Amazons Alexa, som kan hjælpe med at holde styr på alle dine rejseinformationer og give svar på tiltale.

Det gode ved at tage på vandretur er, at du helt selv bestemmer tempoet og destinationen. Ved at have alt hvad du har brug for med i en rygsæk, har du ingen begrænsninger. Du kan tage lige hvor hen i verden, så længe du blot har dine vandresko og dit gode humør med dig. Så snør dine sko, pak dine ting og kom af sted.

I 1858 blev der fundet guld i Carriboo-bjergkæden i den midterste del af den canadiske delstat, British Columbia, og her opstod en selvstændig koloni.