Rejser

Ny cykelrute i Skåne gør området til en drømmedestination for alle cykelentusiaster – 900 km med smuk natur og kystlinje.

Venlige mennesker, smuk natur, dejlige badestrande og mad og vin i topklasse kan du opleve overalt på Sorrentohalvøen. Den smukke italienske kyst med navnet Amalfikysten på Sorrentohalvøen kaldes ofte "Den Guddommelige Kyst". Og den lever fuldt ud op til sit navn.

Solen synker længere og længere ned, mens dens stråler får klippen til langsomt at skifte farve, alle i røde nuancer. Vi befinder os på solnedgangspladsen 2-3 km vest for Uluru - den okkerrøde klippe - midt på den australske busksteppe i Australien.

Nyt innovativt projekt i Sverige gør cykling til en kulturel oplevelse ved hjælp af landevejskunst på Kattegatleden.

Med lidt omhu kan man på sin ferie undgå de værste faldgruber, når man svinger med betalingskortet.

Når du kommer ind i det store museum, der huser de romerske bade i byen Bath, hører du lyden af rislende vand, og du fornemmer den lidt skarpe duft af svovl. Man mener, at de stammer, der allerede boede her ved floden Avon i stenalderen, havde kendskab til de varme kilder i byen, men det var romerne, som satte brugen af kilderne i system og byggede et efter datidens forhold helt enestående spaområde.

I en ny bæredygtighedsrapport fra BCD Travel giver erhvervsrejsevirksomheden 7 trin, som organisationer kan følge, hvis de ønsker at arbejde mere bære- og konkurrencedygtigt.

Hvis du ikke allerede er blevet bombarderet af feriebilleder på Facebook og Instagram, går der formentlig ikke ret lang tid, før det sker. Men selvom det er dejligt at rejse, er budgettet desværre ikke altid til det. Se her, hvad man kan gøre for små penge.

Traditionen tro vil der i august måned blive afholdt festival i Malmø, hvor der vil være kulturelle og musikalske indslag for enhver smag.

Det hollandske Østindiske kompagni (VOC) besluttede i 1649, at der skulle etableres en handelsstation nedenfor Taffelbjerget i Cape Town i Sydafrika cirka 60 km nord for Kap Det gode Håb.