SUND MAD: Efter december og nytårets madorgier er det på sin plads med noget let og sundt, og citrusfrugter ligger godt i maven.

SUNDHED: 3 ud af fire danskere vil gerne have kødløse dage, viser en undersøgelse fra A&B Analyse.

GOD MAD: Lykkeberg gammeldags modnede sild kan nu smykke sig med titlen Årets Fiskeprodukt 2014. Familievirksomheden Lykkeberg Sild har siden 1899 fremstillet de modnede islandske sild.

LÆKKERIER: Ved første øjekast ser den store julebuffet i hotellets store sal ud som alle andre jule-buffeter. Men når man først er gået "ombord" i den indbydende buffet, får smagsløgene en fantastisk oplevelse.

DESSERT: Juledesserten Ris a la mande er julens højdepunkt, og den serveres i langt de fleste danske hjem juleaften.

ONLINE: Markedet for online dagligvarehandel er i vækst, for efterspørgslen er stor. Således kan Osuma.dk , der har eksisteret siden 2007 i dag levere dagligvarer til 4,5 millioner danskere i samarbejde med 23 SuperBrugsen og Kvickly butikker, hvor dagligvarerne kommer fra.

KONFEKTDAG: Når julen nærmer sig har mange familier en tradition, man kunne kalde "store konfektdag". Med julens sange og duften af julekonfekt er det den perfekte optakt til højtiden.

GOD KRO: Efter otte år har restaurant Kongemosen i Smørumfået fået et rigtig godt ry i lokalområdet. God mad og hygge lokker gæsterne til fra et udsædvanligt stort område.

GOD MUNDFULD: Gode danske æbler hører efteråret til, og de kan let bruges i den lækreste dessert.

MAD: Klostergydens Fisk i Sæby har nu kastet sig ind i kampen for at få danskerne til at spise mere godt fra havet, og de leverer nu frisk fisk til hele Danmark.