BANDHOLM HOTEL: Når du her i julemåneden ankommer til Bandholm Hotel i den lille havneby Bandholm på Lolland, møder der dig et smukt syn, som straks leder tanken hen på hotel D'Angleterre på Kgs. Nytorv i København.

BÆREDYGTIGHED: Nyt projekt åbner op for salg af overskydende mad, som ellers ville være gået til spilde fra restauranter med blandt andet buffet og running sushi.

SMAG PÅ VILDTET: For første gang vil Middelfart Kommune åbne op for salg af vildtkød fra de store hjorte i Hindsgavl Dyrehave. Det sker lørdag den 14. november på Galsklintvej 2 i Middelfart.

DET SØDE LIV: På grund af det høje sukkerindhold i mange kager og desserter ser man flere og flere opskrifter og variationer på sukkerfattige desserter og kager.

MAD: Den nye københavnske restaurant Alchemist er det spisested i Danmark, der i september fik flest positive madanmeldelser af gæsterne.

KAGE: Med efterårsferien lige rundt om hjørnet er mange i gang med at planlægge en række aktiviteter. Det skal dog også være plads til lidt hygge rundt om bordet, og her kommer gulerodskagen til sin ret.

SUNDE RØDDER: Lammefjordens bedste gulerod er nu fundet - eller rettere lammefjordens. De ligger hos Flemming Risegaard, Fårevejle, og det blev slået fast efter torsdagens kåring af Lammefjordsgulerod Grand Cru 2015.

GOD APPETIT: Lige nu bugner Sverige af gode råvarer fra havet og de svenske marker. Det har mange af os danskere fået øjnene og munden op for, for vi elsker det friske og naturlige. Nu er hummerjagten så også gået i gang - delikatessen - svensk løjrom - er på vej, og på Øland går man klar til den årlige høstfest.

SAN FRANCISCO: Med den direkte flyrute fra København til San Francisco i Californien med SAS er det nu rimelig nemt at komme på en vintur til de to vindale, Sonoma County og Nappa Valley nord for millionbyen.

AUSTRALIEN: Fra januar måned 2016 vil befolkningen i Sydney i Australien kunne opleve dansk madkunst, når Michelin restauranten NOMA åbner en filial i Sydney Harbour, i distriktet Barangaroo.