RESTAURANTER I TOPKLASSE: I Frederikssund og omegn ligger der adskillige skønne restauranter med god mad, og vi har spist på flere af dem.

GODE KARTOFLER: Kampagnen Støt Brysterne bakkes igen i år op af producenter og avlere på Lammefjorden. Derfor kommer vi igen til at se de lidt specielle poser i butikkerne.

ØKOLOGI: Danskerne er ikke i tvivl, de vil have økologiske varer. De har stemt i butikkerne, og her har dagligvarehandlen kunnet se til, mens 18 procent flere økologiske varer røg i indkøbskurven.

GOURMET: I uge 42 kan du spise lækre gourmetretter for kun 195 kroner på en række af Københavns bedste restauranter.

SUND MAD: Danske Green Gourmet sender frysetørret grønkålspulver til Japan og Taiwan. Nu skal danskerne også lære at sætte pris på det nærende og sunde alternativ.

GOURMET: Lokale råvarer fra mark, skov og hav, ikke mindst skaldyrene har de senere år været med til at sætte Vestsverige og ikke mindst Gøteborg på det internationale gourmet-kort.

IS: En fed flødeis giver masser af kalorier, hvis det er det, man har brug for. For 90-årige Grethe Thøgersen gør isen underværker, da den hjælper hende med at holde vægten.

BÆREDYGTIGHED: Økologisk mælk og økologiske mejeriprodukter er noget, der falder i danskernes smag. Men også salget af økologi til udlandet og til storkøkkener boomer. Derfor vil Arla satse på at øge salget med 50 procent.

GOD MAD: På bookingsitet DinnerBooking.com har flere end 100.000 gæster det seneste halve år bedømt deres restaurantbesøg. Og en restaurant på Østerbro røg helt til tops.

ROM: I sydstaten Louisiana ligger USAs eneste privatejede romdestilleri, som fremstiller rom af høj kvalitet af lokalt produceret sukker. Virksomheden er i høj grad et besøg værd, og ligger kun omkring 100 kilometer fra New Orleans.