Gør dit bad til det perfekte wellnessrum

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Badeværelset er blevet et af de rum, som danskerne især sørger til, når det gælder om at slappe af efter en lang arbejdsdag, eller når der skal lidt ekstra selvforkælelse til. Varme bade og utallige velduftende cremer opfrisker ikke bare huden men også vores humør, og har stor indflydelse på vores generelle velvære. Derfor er det vigtigt, at badeværelset indrettes med fokus på afslapning og opfriskning. 

 

Det gælder især, når det kommer til badet. Det er her, hvor vores selvplejerutiner virkelig bliver udført, og derfor er det også her, at der skal bruges ekstra omtanke, når badet skal indrettes. Hvis du, ligesom mange andre, også har lidt svært ved at se, hvad du kan gøre for at skabe et ægte wellnessrum midt i badet, så kan du læse med her og få et par gode råd. Det behøver nemlig ikke at være dyrt eller besværligt at forandre badet til et ægte wellnessrum.

 

Sørg for en bruser som indbyder til forkælelses

 

Noget af det, som man først kan se på, og som kan have den største effekt på ens selvplejerutiner, er ens bruser. En gammel og tilkalket bruser gør nemlig meget lidt for afslapningen, og kan faktisk være med til at introducere mere irritation og stress i hverdagen. Tænk bare på hvor træls det er, når vandtrykket bare ikke er optimalt, og strålerne skyder udover det hele på grund af tilkalkede huller. 

 

Det kan altså være en rigtig god ide at få skiftet bruseren til en ny model. Det er efterhånden også blevet utrolig nemt at finde en lækker bruser, som sagtens kan konkurrere med spastedernes. Her gælder det om at vælge en bruser, som byder på forskellige stråletyper, og som fx har smarte funktioner i forhold til massage eller andet. Det giver den ægte wellness stemning på ens eget badeværelse.

 

Skjul gulvafløbet under et minimalistisk design

 

Ønsker du at tage fat i nogle af de helt grundlæggende ting, som er med til at skabe eller ødelægge spastemningen derhjemme, så kan du med fordel se nærmere på badets opbygning. Her er det især afløbet, som ofte glemmes, men som kan have stor betydning for følelsen af luksus i badet. Et stort og grimt afløb kan nemlig være med til at bryde illusionen om badeværelset som spasted, og derfor kan du med fordel vælge et flottere og mere skjult design. 

 

Det kunne fx være et diskret hjørneafløb, hvor afløbet er lavet i et minimalistisk design, som kan bruges i selv de mindste brusekabiner på grund af det innovative design. Du kan også se nærmere på deres afløb, hvor selve risten faktisk skjules af fliser, der matcher de omkringliggende. På denne måde står afløbet ikke ud på en uheldig måde, men er i stedet med til at give et minimalistisk og sofistikeret udtryk i badet.

 

Husk de bløde håndklæder efter badet

 

Selvom det kan gøre utrolig meget for badet at få installeret en ny bruser og et smartere afløb, så skal du ikke forglemme de små detaljer på badeværelset, som er med til at løfte badeoplevelsen. Det gælder især håndklæderne. Her er det vigtigt, at du kan svøbe dig i et tykt, varmt og blødt håndklæde det øjeblik, du træder ud af badet. På denne måde sikrer du den ægte wellnessfølelse selv efter, at badet er ovre.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.