I dag er det kun ganske få danskere, der ikke har lånt penge på nettet. Det er dog ikke alle, der har lånt penge til samme formål. En stor del af de danskere, der har lånt penge på nettet, har dog lånt penge for at betale en ferie eller anden type rejse. Det beviser også, at danskerne gerne låner penge til at nyde livet i form af rejser og ferier, de har drømt om.

Der er ingen tvivl om, at revisorer og bogholdere koster utroligt mange penge, og det gælder, uanset hvilken type virksomhed der er tale om. De er dog begge nødvendige, da det er vigtigt, at man som virksomhed har fuldstændig styr på sit regnskab hvert eneste år.

Er der virkelig den store forskel på klassiske betalinger og virtuelle betalinger, når man er på forretningsrejse? Og kan det have den store betydning, når administrative medarbejdere sidder og laver rejseafregninger og opgørelser for rejseaktiviteterne? Ja, det er der meget, der tyder på, og der opstår langt flere fejl og mangler ved førstnævnte løsning - de klassiske betalingsformer.

Er danskere mere internationalt mindede end svenskere og nordmænd? Eller er det noget, vi bilder os ind? Ny undersøgelse viser, at vi danskere i hvert fald rejser mere til det øvrige Europa, når forretninger skal gøres, mens nordmænd og svenskere har mest forretningstrafik til skandinaviske hovedstæder. USA og asiatiske hovedstæder er vigtigst, når man ser på den interkontinentale trafik. 

Halvdelen af de mest besøgte forretningsrejsemål verden over har farlige niveauer af luftforurening. Kun Nordamerika og det sydvestlige Stillehav betragtes som relativt sikre. Alle andre regioner har byer med luftforureningsniveauer lige fra moderat (Europa) til farligt (Asien) eller ekstremt farligt (Mellemøsten). Og det er også dem, de flyvende soldater i tjeneste besøger meget. 

Antallet af udsatte børn og unge, der bliver hjulpet af BROEN til en aktiv fritid i det lokale foreningsliv, stiger fortsat og nåede i 2018 op på ca. 5.000. Det viser den status, som BROEN Danmark har foretaget på vegne af de i alt 30 lokalforeninger. Stigningen sker dog på en trist baggrund af flere økonomisk trængte familier, mener BROEN Danmarks formand.

Forretningsrejsende har velvære på jobrejsen som førsteprioritet, mens virksomhederne, der sender folk ud at rejse, undlader at prioritere det. Det viser en ny undersøgelse fra BCD Travel.

Smartphones har det med at blive lidt sløve med tiden, hvis ikke de får lidt hjælp. Det betyder, at vi ofte ender med at udskifte mobilen med en ny model, før det faktisk er nødvendigt.

Kvindernes internationale kampdag nærmer sig. Der er næppe mange danske virksomheder med respekt for sig selv, der ikke i disse år har fokus på ligestilling mellem kønnene. Det er dog ikke noget, der kun kan ske på kvindernes årsdag men helst hele tiden og hver dag. Og det er heldigvis også tilfældet mange steder.

"Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning" – citat: alle forældre.

Du har med garanti hørt ovenstående adskillige gange i løbet af dit liv. I særdeleshed som barn får man blæst ørene fulde – hop i en regnjakke og et par gummistøvler, så er vejret ikke et problem.

Sandheden er dog, at det er væsentligt sjovere at befinde sig udendørs når vejret, som minimum er nogenlunde. Det er dog langt fra alle dage du kan forvente fuld valuta for pengene på solkontoen med høje temperaturer som resultat heraf. Særligt herhjemme i Danmark, bliver der årligt brug for den helt rette påklædning for at klare det ofte regnvåde vejr.

Også i udlandet kan du være uheldig ,at den uge i sydens sol som du har booket, ender med at blive 7 dage med overskyet og køligt vejr – man ved aldrig!
Til de dage hvor I hverken får brug for solcremen eller picnickurven, kan det være rart med noget fedt at foretage sig indendørs. I det følgende får du 3 bud på ting I kan foretage jer, når I søger ly fra uvejret indendørs.

1. Hyg jer med et brætspil

Det er blevet mere og mere populært at vælge den analoge og old school form for spil til underholdning indendørs. Der er i den grad blevet pustet liv i gløderne på fortidslevnet brætspil, som godt nok er i hård konkurrence med digitale alternativer som Fortnite, Minecraft osv., men som alligevel i højere og højere grad finder vej til de danske hjem, hvor de igen er en del af hyggen og underholdningen med familie, venner eller partner.
Hvis vejret udenfor ruden ligner noget fra "The Day After Tomorrow", så bliv inde og hyg jer med et godt brætspil. Udvalget er stort, og der er med garanti et som vil falde i jeres smag.

2. Romantisk hygge indendørs

Er I et par, så benyt det dårlige vejr som undskyldning for at tilbringe en romantisk dag sammen derhjemme. Sluk mobilerne, lås døren og brug dagen i sengen sammen. Bestil noget take away og koncentrer jer om hinanden i stedet for madlavningen.
Efter et solidt måltid mad, er I klar til "desserten", som passende kan være lagengymnastik med alt, hvad det indebærer. Måske I kan benytte lejligheden til at prøve noget nyt, såsom sexlegetøj. Overrask din partner med en dildo og få en romantisk dag derhjemme, I sent vil glemme.

3. Få en kulturel oplevelse

Mange forbinder godt nok ferien med hygge udendørs, men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. Selvom I befinder jer i en badeby på Mallorca, kan der sagtens være masser af kulturelle oplevelser i vente for jer. Tag på museum, spis på fin restaurant, besøg en vingård eller tag i indendørs badeland.

Dårligt vejr behøver bestemt ikke betyde, at I skal sidde inde og glo ind i væggen, eller forsøge at finde noget I gider se i mængden af tyske tv-kanaler i fjernsynet på hotelværelset.

Det gælder i øvrigt også selvom ferien afholdes indenfor de danske grænser. Selv de mindste - og på papiret "kedeligste" - danske byer har noget at byde på. Udfordringen er bare at finde ud af, hvad der er at opleve. Til det formål har du heldigvis internettet som din guide.