Miljøstyrelsen sætter fokus på det sunde og usunde udendørstøj i en ny landsdækkende kampagne. Og med som ambassadør er blogger, forfatter og jordemoder, Cana Buttenschøn. Cana er selv mor til to drenge og deler her en række gode råd til fluorstoffer i udendørstøjet og hvordan, du kan undgå dem i dine børns udendørstøj.

At investere i aktier kan give større afkast, end at lade pengene stå på bankkontoen. Men den mindste fejl kan have store økonomiske konsekvenser. Med appen – BUX - bliver det langt nemmere for nye aktieinvestorer at komme i gang.

AARHUS: Tag børnene i hånden og bevæg dig ud i bybilledet. Aarhus er spækket med hyggelige juleaktiviteter, som er sjove for hele familien.

FAMILIEFRED: Røde babynumser ødelægger familiefreden – og babys egen fred. Det er derfor både for babys men også for den øvrige families skyld, at de røde babynumser i de små hjem helt skal undgås.

MIDER OG MUNDVAND: Din hovedpude er efter nattens brug sandsynligvis fyldt med husstøvmider, fugt og savl - og du skifter den statistisk set sjældent ud.

SKOLESTART: De fleste af os husker fra egen skoletid, at det var svært at finde en egnet plads at parkere. Sådan er det ikke længere. I dag er det faktisk kun en ud af tre, der cykler i skole, og hvert femte barn bliver kørt i bil.

HISTORIE: I dagene 23. og 24. august bliver der masser af mjød, musik og heste på Nationalmuseet i København, hvor man vil levendegøre vikingetiden. Nøjagtig som sidste år vil gaderne omkring museet blive lavet om til en markedsplads med over 200 vikinger.

TANKELØST: I de næste tre uger har blandt andre Københavns Vestegns Politi fokus på de nye trafikanters sikkerhed lige ved skolerne. Den ekstra opmærksomhed har allerede kostet en mor seks tusinde kroner i bøde.

TRAFIK: I morgen og i de kommende uger begynder skolerne igen efter sommerferien. Derfor laver politiet en skolestartskampagne fra mandag den 11. august til og med fredag den 29. august 2014

SUNDHED: Omkring 1300 skoleelever får i det næste skoleår glæde af Arla Fondens nye MADlejr. Lejren er indrettet af IKEA, og det er første gang de to indgår et sådant samarbejde.