Når vi daser på stranden, så har it-kriminelle rygende travlt. I sommerferiesæsonen prøver de nemlig at udnytte ændrede mailrutiner og bemanding til at få de ansatte på vildspor.

FILMOPTAGELSER FRA HIMLEN: Droner er de seneste par år blevet populære blandt danskerne. Både børn og voksne hygger sig med at filme højt fra himlen. Men uden forsikring kan det blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude.

EMOJI-SPROG: Er emojis en trussel for sproget, som vi kender det? Efter en årelang debat, hvor de små humoristiske ikoner er blevet vendt og drejet, er der endnu ikke kommet noget klokkeklart svar på dette. Dog har flere eksperter - blandt andet overfor videnskab.dk, forsikret os om, at denne frygt ikke har noget på sig.

PARFORHOLD: Magtesløshed og frustration i parforholdet hæmmer vores evne til at håndtere komplekse udfordringer og konflikter på arbejdspladsen. God dynamik i parforholdet kan derfor være med til at reducere arbejdsstress.

TÆNK DIG OM: Hver tredje unge i alderen 18 til 29 år tager chancen og boykotter rejseforsikringen, når de tager på ferie. Det kan dog have store konsekvenser.

PAS PÅ DE SMÅ: Omkring 120 pilfingre og spilopmagere under fem år kommer hver dag på skadestuen på grund af ulykker i hjemmet. Ved at sikre hjemmet ordentligt kunne det dog have været undgået.

FLEKSIBILITET SOM LINEDANS: Hver tredje danske lønmodtager føler sig presset af noget, man måske ikke burde føle sig presset af. Den fleksibilitet, som mange arbejdspladser stiller til rådighed i dag. Men fleksibilitet er et mangesidet uhyre, så at sige, for det ellers så fine ord kan skabe stress og ubalance, hvis den bruges forkert, og det er der mange danskere og arbejdspladser, der gør. Familiestrateg Bo Bresson forklarer hvorfor.

STRESS: Når man kigger sin kalender igennem, kan det være svært ikke at lade hverdagens pres stresse en. Men ved at fokusere på de ting, der presser en, kan man smide bekymringerne ud og få en mere harmonisk hverdag.

BAKTERIEKOSTEN: Første skridt til den gode køkkenhygiejne tages, når børnene er små, og de er med i køkkenet, hvor 'det gode eksempel' viser vejen frem. Det kan måske også gøre, at man selv strammer op på sine køkkenvaner, og det er ikke så skidt endda.

GRAVID OG FORVIRRET: Venner og familie er fulde af gode råd, når man venter en lille ny. Det kan dog være vanskeligt at vide, hvilke råd man bør følge, og hvilke som er myter. Erfaren jordemoder gør dog op med de mest almindelige myter og påstande i en ny bog, som vil gøre det lettere at forøge familien i fremtiden.