Når din gode, gamle bil er ved at være rustet igennem, og den ikke bremser lige så godt som tidligere, ja, så ved du, at der er noget galt. Hvis motoren ryster hele bilen, og kun starter hver tredje gang, så underbygger det blot din mistanke. Måske er der virkelig noget galt med den gamle spand, som ellers har tjent dig så godt gennem de sidste 25 år.

Efteråret er højsæson for stress. Men med nogle få simple tiltag kan man faktisk gøre sin hverdag mindre stressende.

Mange europæere får et chok over priserne, når de besøger et land som Danmark. For danskerne er priserne dog meget lige til, og i løbet af de seneste måneder, er det faktisk blevet billigere.

Det er aldrig rart at indrømme, at ens parforhold ikke fungerer. Derfor bilder vi ofte os selv og andre ind, at alt er i den skønneste orden.

Når sommerferien synger på sidste vers, rammes hver tredje dansker af ferie-blues. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo.

Effektivisering og pres har gjort, at en kæmpe befolkningsgruppe har svært ved at finde mening med arbejdslivet.

Sommerferien er skudt i gang, og over hele Dannmark ser mange skilsmisseforældre frem til et længere samvær med deres børn. Ferieperioden byder dog ikke kun på oplevelser for skilsmissebørn, men også savn.

Når vi daser på stranden, så har it-kriminelle rygende travlt. I sommerferiesæsonen prøver de nemlig at udnytte ændrede mailrutiner og bemanding til at få de ansatte på vildspor.

FILMOPTAGELSER FRA HIMLEN: Droner er de seneste par år blevet populære blandt danskerne. Både børn og voksne hygger sig med at filme højt fra himlen. Men uden forsikring kan det blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude.

EMOJI-SPROG: Er emojis en trussel for sproget, som vi kender det? Efter en årelang debat, hvor de små humoristiske ikoner er blevet vendt og drejet, er der endnu ikke kommet noget klokkeklart svar på dette. Dog har flere eksperter - blandt andet overfor videnskab.dk, forsikret os om, at denne frygt ikke har noget på sig.