Vi kan ikke undvære WiFi på skiferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
WiFi er noget af det vigtigste, når vi skal vælge, hvor ferien går hen. WiFi er noget af det vigtigste, når vi skal vælge, hvor ferien går hen. Foto: 3.

ONLINE: Vi elsker at tage på vinterferie og boltre os i sneen eller dase ved stranden. Men en ting hader vi - at undvære WiFi. Faktisk vil 40 procent ikke undvære adgang til nettet. Så betyder minibar og udsigt over havet mindre.

Det er en undersøgelse fra Wilke for teleselskabet 3, der bekræfter dette.

- Vi har med konceptet 3LikeHome har droppet roamingafgifterne i 28 lande, for tallene viser, at det er rigtig vigtigt for danskerne, at de kan være online på rejsen. Og selvom hotellets WiFi kan være en udmærket løsning, så er det også stærkt begrænsende, når man eksempelvis kun kan gå online fra hotellets reception, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Mobilen viser vej

Virksomheden 3 har derfor også spurgt 4.400 kunder, om konceptet 3LikeHome har betydning for deres valg af rejsemål. Til det svare 10 procent "ja" og 19 procent "måske".

- Man kan sige, at smartphonen er den moderne rejsendes søkort. Og det er netop på rejsen, at vi virkelig drager fordel af mobilens mange muligheder, når vi bruger apps som Triplt til at holde styr på rejsedokumenter, Uber til at komme fra lufthavnen til hotellet og Google Maps til at finde rundt på destinationen, forklarer David Elsass.

Mobil på ferie

Med et koncept som 3LikeHome kan man bruge sin smartphone i USA, Puerto Rico, Singapore, Amerikanske Jomfruøer samt det meste af Europa til samme pris som i Danmark.

Man lægger sig fast på en mængde data på forhånd og kan så ringe os SMS'se til danske numre, som var man hjemme.

De 28 lande og områder, der er med i 3LikeHome, er: Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, Hongkong, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA, Wales og Østrig.

Senest ændret Onsdag, 17 februar 2016 18:16

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.