×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Badeland for millioner

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Damp set fra oven. Damp set fra oven. Foto: Ostsee Resort Damp.

ØSTERSØEN: Under en times kørsel fra den dansk-tyske grænse står et helt nyt badeland næsten klar til gæsterne. Ostsee Resort Damp har gennemgået en gennemgribende forvandling for at leve op til de krav moderne familier stiller.

koekPå rejsemessen "Ferie for Alle" kan man komme hele verden rundt på nogle få timer. Her er gode tilbud på oversøiske destinationer som Jamaica, Australien eller Indonesien. Men man kan også nøjes med at kigge på de prismæssigt meget billigere rejsemål tættere på – eksempelvis i vores naboland Tyskland.

På under 45 minutter fra grænsen kan danske feriegæster således nå til Ostsee Resort Damp, der lige nu er under gennemgribende forvandling. Efter flere års byggeri kan stedet til foråret slå dørene op til et helt nyt "Entdeckerbad".

- I badelandet bevæger gæsterne sig rundt i forskellige temaer og tidsaldre – eksempelvis vikingetiden, Østersøen med historien og naturen i området eller Middelalderen, og de kan så gå på opdagelse i historien bag - deraf navnet "Entdeckerbad". På den måde lærer børn og forældre om livet her, mens de leger og holder ferie, forklarer Ulrike Kohlsaat til Fritidsmagasinet.dk.

Badelandet bliver gennemført tematisk til mindste detalje, selv familiesaunaen kommer til at fremstå smukt som en vikingehytte med stråtag.

Samtidig bliver hytterne på området renoverede, og der bliver bygget en række nye.

Ferie for generationer
Hele området omkring Ostsee Resort Damp forventes derfor at tiltrække mange nye feriegæster - og få tidligere gæster tilbage. Noget tyder på, at det nok skal lykkes:

ostseeresortdamp750- Vi var af sted hele familien for nogle år siden i påsken. Dengang var vi 14, men nu er vi blevet 16. Der kommer jo hele tiden flere børnebørn og kærester til, siger Elsebeth Hansen fra Horsens og ler.

Hun er til feriemesse sammen med sin mand Svend og målet er at gentage feriesuccesen fra 2008.

- Dengang var vi også tre generationer af sted, og det er vigtigt for os, at der er noget for alle. Vi havde en skøn påske dengang, hvor vi spillede, børnene løb på rulleskøjter, og alle nød naturen, siger Svend Hansen.

Hele området omkring Damp er bygget op som et ferieparadis med promenade og udendørs restauranter helt ud til den skønne Østersø.

bolig

Læs meget mere om Ostesee Resort Damp her.

Tyskland er i øvrigt partnerland for næste års feriemesse i Herning, hvilket formentlig vil få endnu flere danskere til at opdage vores naboland som et prisbilligt ferieland.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.