×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Nyt badeland

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det nye "Entdeckerbad" i Ostseebad Damp vil formentlig tiltrække mange danskere. Det nye "Entdeckerbad" i Ostseebad Damp vil formentlig tiltrække mange danskere. Foto: Louis Andreas Michaelsen.

DAMP: Efter halvandet års byggeri var der i lørdags officiel indvielse af det helt nye Ostseebad Damp - Entdeckerbad.

Badelandet ligger på Slesvig-Holstens Østersøkyst i feriecenterområdet Ostseeresort Damp, der ligger mindre end en times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Den nordiske kultur og vikingekulturen er det gennemgående tema i hele badelandet, der har kostet hele 15 millioner euro, og som åbner for offentligheden den 5. juli i år. De mange penge er givet godt ud, og Ostseebad Damp vil med investeringen formentlig få endnu flere danske besøgende.

Navnet Entdeckerbad henviser til, at gæsterne kan gå på opdagelse i de gamle vikingers og nordboeres verden og på den måde lege sig viden om Østersøområdet – alt imens de plasker, svømmer og har det sjovt. Moderne lyd- og lyseffekter understøtter på en helt speciel måde oplevelsen.

Badelandet har et utal af dyser, brusere – over og under vandet – der kildrer, sprøjter og sender tusindvis af bobler mod gæsterne – her er plads til leg og sjov for såvel store som små vandhunde. En 80 meter lang "oplevelses-rutchebane" sender svømmere af sted ind i en verden af billeder, LED-effekter og skiftende farver.

Fra det store pool-område er der gennem glaspartiet en skøn udsigt ud over Østersøen, men man kan også vælge at svømme direkte ud i friluftsområdet og ligge der med den "rigtige" Østersø ganske få hundrede meter derfra.

Famlieresort
Selv familiesaunaen fremstår som en smuk vikingehytte med stråtag, og alt er opført i højkvalitets, naturlige materialer, der giver en smuk helhed i byggeriet. I "Vikingelandsbyen" kan man vælge mellem event-sauna, krydder-sauna eller damp-sauna.

Har man tidligere været i det nu nedrevne Aqua Tropicana vil man opleve en helt ny standard, der ligger fuldt på højde med og over, hvad danske badelande tilsvarende kan tilbyde.
Ostseeresort Damp er dog meget mere end badelandet. Her er for eksempel i veludbygget Fun & Sport-center med alle tænkelige aktiviteter for hele familien, der kan dyrke freeclimbing på klatretårnet, spille squash, tennis eller badminton, stå på inlineskater og mange andre aktiviteter.

Området omkring Damp er kendetegnet ved en bred, hvid sandstrand. Promenaden fra badelandet til butiksområdet med cafeer og restauranter ganske tæt ved lystbådehavnen hensætter en i en stemning, der næsten minder om Middelhavets.

Man kan med god ret kalde Ostseeresort Damp for et familieferiested, for her er noget for alle. Damp her et masser af gode og fitness- og wellnesscentre, der tilbyder alle typer træning og kropsbehandlinger.
Og så er det værd at bemærke, at såvel badelandet, hytter, hotel og restaurantbesøg – er til tyske priser!


"Entdeckerbad"
• 30 - 32 °C varmt oplevelses-børnebassin
• 28 °C varmt "Oplev Østersøen" oplevelsesbassin med form som Østersøen
• 28 °C varmt udendørs bassin
• 34 °C varmt dase-bassin
• Nyt sauna-område med "event-sauna, damp-sauna og krydder-sauna
• 80 meter lang "Oplevelses-vandrutsjebane" med lys, skiftende billeder
• "Vikingebrusebad" og et "Opkvikker"-bassin (20 °C)
• Café for bade- og saunagæsterne med varme og kolde forfriskninger, snacks og lækre småretter

Du kan læse mere om Entdeckerbad her.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:42

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.